Oletko jo tavannut Munamiehen serkun Keltuaisen?

06.04.2018 10:31

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

"Moi, mä oon Keltuainen. Saatatte tuntea serkkuni Munamiehen,
tai sit oot ehkä nähny siskoni tuolla liikuntapalveluiden puolella.
Niin, ja jos mietit mitä aiot tehdä kesällä,
niin mä aattelin ainakin mennä teatterileirille.
Tuu säkin, voidaan olla kavereita! - Keltsu

Nuorten teatterileiri 11.-15.6.2018 (yöleiri)

Nuorten teatterileirin tavoitteena on tutustuttaa sinut teatterin tekemiseen sekä rohkaista ja tukea jokaisen omaa ilmaisua. Leiri tarjoaa haasteita myös kokeneelle harrastajalle. Opettajat leirillä ovat teatterialan ammattilaisia. Leiri päättyy viikon aikana valmistettuun yleisöesitykseen, jota perhe ja ystävät ovat tervetulleita seuraamaan.
Kohderyhmä: yli 13-vuotiaille.
Leiripaikka: KESÄSIIRTOLA Nedergård, Porkkalantie 1613 B, 02400 Kirkkonummi
Maksu: 200€, sisältää: ruokailut, opetuksen, materiaalikulut, majoituksen, vakuutuksen sekä menokuljetuksen leiripaikalle. Yhteistä paluukuljetusta ei järjestetä.

Lasten teatterileiri 23.7-27.7.2018 (yöleiri)

Lasten teatterileiri on tarkoitettu sinulle, joka pidät esittämisestä ja tarinoista. Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, sillä leirillä tutustumme näyttelemiseen leikkimällä sekä tarinoiden että harjoitteiden avulla. Leirin opettajat ovat teatterialan ammattilaisia. Leiri päättyy viikon aikana valmistettuun yleisöesitykseen, jota koko perhe ja ystävät ovat tervetulleita seuraamaan.
Kohderyhmä: 9-12 -vuotiaille.
Leiripaikka: SJÖKULLAN KOULU, Sjökullantie 285, 02540 Kylmälä
Maksu: 170€, sisältää: ruokailut, opetuksen, materiaalikulut, yhteismajoituksen, vakuutuksen sekä menokuljetuksen leiripaikalle. Yhteistä paluukuljetusta ei järjestetä.

Hannele Tuominen 040 126 9838 ja Tintti Rossi 050 414 3643

Ilmoittautuminen

Lasten- ja nuorten teatterileirien ilmoittautuminen sekä muut kesän kerhot ja leirit näet sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä Hellewistä www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai p.040-1269404

Peruutusehdot

Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 16.5. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040 126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.

nuoriso- ja liikunta