Ohjevideot opastavat kirjaston käyttäjää

18.03.2021 10:09

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen kirjasto on tehnyt ohjevideoita asiakkaiden avuksi. Ohjevideot näyttävät kohta kohdalta, miten kirjaston palveluita voi hyödyntää verkossa ja paikan päällä. Tekstitettyjä videoita on nyt ilmestynyt neljä suomeksi ja ruotsiksi, ja myöhemmin niitä ilmestyy lisää.

Muutaman minuutin mittaisten videoiden aiheiksi on valittu sellaisia, joista on asiakkaille hyötyä myös nyt poikkeusaikana. Tällä hetkellä kirjasto palvelee rajoitetusti, mikä tarkoittaa, että asiakkaat eivät tällä hetkellä pääse kirjastossa hyllyjen väleihin etsimään kirjoja, vaan heitä kehotetaan varaamaan itse haluamaansa aineistoa verkkokirjastossa.

Ensimmäisten ohjevideoiden neuvoilla opit käyttämään verkkokirjastoa monipuolisesti. Videoilta näet, miten verkkokirjastoon kirjaudutaan ja miten siellä haetaan ja varataan aineistoa. Myös lainojen uusimisessa ja varausten perumisessa opastetaan. Oma videonsa on myös siitä, miten noudat saapuneen varauksen kirjastosta.

Videot löytyvät Kirkkonummen kirjaston YouTube-kanavalta  ja kirjaston kotisivuilta kirkkonummi.verkkokirjasto.fi.

Ohjevideot opastavat kirjaston käyttäjää