Ohjaamossa työskennellään poikkeustilanteessakin täydellä panoksella

03.04.2020 09:30

Kategoria: Työllisyys Palvelut Nuoret

Ohjaamossa työskennellään poikkeustilanteessakin täydellä panoksella. Työmuodot ovat muuttuneet ja olemme tavoitettavissa entistä monimuotoisemmin. Asiakastapaamiset Ohjaamossa ovat mahdollisia, huomioiden kuitenkin koronaepidemian aiheuttamat ohjeet. Asiakkaita tavataan yksitellen ja vain terveinä. Tapaamissa pidetään riittävä etäisyys ja hyvä hygienia.

Ohjaamon henkilökunta on tavoitettavissa ja he auttavat, ohjaavat ja tukevat nuoria joka päivä Ohjaamossa, puhelimitse, sähköpostilla ja WhatsAppilla. Lisäksi meillä on avautunut chat-palvelu osoitteessa https://ohjaamot.fi/web/ohjaamo-kirkkonummi/etusivu, eli ohjaamot.fi àhaku à Kirkkonummi. Chattiin vastaamme ma-pe klo 12-16.

Ohjaamon Masalan ja Veikkolan pisteet eivät ole tällä hetkellä auki. Ohjaamon verkosto on tavoitettavissa etänä, ja pystymme edelleen ohjaamaan talous- ja velka-asioissa, asunnon haussa, työnhaussa jne.

Ohjaamon työntekijöitä.

ohjaamo