Ohjaamo avautuu Kirkkonummelle

14.03.2019 15:49

Kategoria: Ohjaamo Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Palvelut Nuoret

Nyt se tapahtuu! Kirkkonummi saa oman Ohjaamon

Maanantaista 25.3 alkaen olemme tavoitettavissa osoitteessa Kirkkotallintie 1. Neuvontapiste on avoinna tiistaista perjantaihin klo 12-16, tällöin paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Muina aikoina ajanvarauksella. Ohjaamossa vastassa ovat ohjaamotyöntekijät Marko, Aino, Petra ja Pekka sekä ohjaamoverkoston muut työntekijät. Ajantasaisen tiedon saat seuraamalla meitä instagramissa, facebookissa sekä tarkistamalla nettisivuilta.  

Mikä on Ohjaamo?

Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille tarkoitettu paikka, jossa saa maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin opiskelusta ja työllistymisestä asumiseen ja kaikkeen näiden väliltä.

Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, tilanteessa kuin tilanteessa!

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

 

Tavoitat meidät:

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)
Puh/WhatsApp:

040 675 1707 / Palveluohjaaja Marko Härkin

040 675 9739 / Palveluohjaaja Aino Tuovila

040 126 9885 / projektipäällikkö Pekka M. Sinisalo

040 126 9840 / hankekoordinaattori Petra Korkiakoski 

s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

 

Seuraa meitä:

   

Ohjaamo