Ohjaamo Kirkkonummi

Mikä on Ohjaamo?

Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille tarkoitettu paikka, jossa saa maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin opiskelusta ja työllistymisestä asumiseen ja kaikkeen näiden väliltä.

Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, tilanteessa kuin tilanteessa!

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

Tavoitat meidät:

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)
Puh/WhatsApp:

040 675 9739 / palveluohjaaja Aino Tuovila

040 675 1707 / palveluohjaaja Marko Härkin

040 126 9885 / ohjaamopäällikkö Pekka M. Sinisalo

040 126 9840 / ohjaamokoordinaattori Petra Korkiakoski

s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

Seuraa meitä myös:

Facebook: Ohjaamo Kirkkonummi - Navigatorn Kyrkslätt
Instagram: ohjaamokirkkonummi

Ohjaamo Kirkkonummi – Navigatorn Kyrkslätt on Kirkkonummen kunnan hallinnoima ESR- rahoitteinen  työllisyyden ja osaamisen edistämiseen sekä sosiaaliseen osallisuuteen liittyvä kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on käynnistää ja juurruttaa Ohjaamo – toiminta Kirkkonummen alueelle.  Hankekausi 1.1.2019- 31.12.2020.