Ohjaamo Kirkkonummi

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)
s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

Palvelemme ma-pe klo 08.30 - 16.00, Tervetuloa!

KESÄSETELI

Kirkkonummen kunnan kesäsetelihaku 2021 on päättynyt ja kaikki setelit (100 kpl) on myönnetty.

Kiitos osoittamastanne mielenkiinnosta.

Kesäsetelien palautusohjeet

KUNNAN KESÄTYÖPAIKAT

Kirkkonummen kunnan kesätyönhaku 2021 on päättynyt.

Kiitos mielenkiinostanne.

KESÄHARJOITTELUPAIKAT YLIOPISTO- JA KORKEAKOULUOPISKELIJOILLE

Harjoittelupaikkojen haku järjestetään tänä vuonna kuntarekryssä 9.3.-9.4.2021

Kunnan keskitetysti järjestettäviä kesäharjoittelupaikkoja osoitetaan kahdeksalle (8) yliopistossa tai korkeakoulussa opiskelevalle nuorelle (1.6-31.8). Harjoittelujakson pituus on 2 kuukautta. Harjoittelusta maksettava korvaus on 1 653,91 euroa kuukaudessa. Hakeminen on Kuntarekry.fi:n kautta 9.3.-9.4.2021.

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

Facebook: Ohjaamo Kirkkonummi - Navigatorn Kyrkslätt
Instagram: ohjaamokirkkonummi