Ohjaamo Kirkkonummi

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)
02400 Kirkkonummi
s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

Palvelemme ma-pe klo 08.30 - 16.00

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Korkeakouluharjoittelijat

Kunnan keskitetysti järjestettäviä kesäharjoittelupaikkoja osoitetaan kahdeksalle (8) yliopistossa tai korkeakoulussa opiskelevalle nuorelle. Harjoittelujakson pituus on 2 kuukautta. Harjoittelusta maksettava korvaus on 1 653,91 euroa kuukaudessa. Hakeminen on Kuntarekry.fi:n kautta 9.3.-9.4.2022.

Lisätietoja antaa:

Pekka M. Sinisalo
pekka.sinisalo@kirkkonummi.fi
040 126 9885

Kirkkonummen kunnan nuorten kesätyöpaikkojen hakuaika päättyi. Kiitos hakeneille!

Ohjaamo Kirkkonummi hoitaa tänäkin vuonna kunnan nuorten kesätyöpaikkojen hakuprosessin. Hakemukset käsitellään huhtikuun aikana.

Kunnan keskitetysti järjestettäviä kesätyöpaikkoja osoitetaan yhteensä 70 nuorelle, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta tai täyttävät 15 vuotta vuoden 2022 aikana. Kunkin kesätyöjakson pituus on 1 kk. Kesätyöstä maksettava kuukausipalkka on 850 euroa. Eri työtehtävissä voi olla ikään liittyviä työturvallisuuteen perustuvia vaatimuksia, joten osa kesätyöpaikoista voidaan osoittaa vain 16 vuotta täyttäneille.

Kaikki kesän kesätyösetelit on jo myönnetty. Kiitos kaikille!

Kesätyösetelitietoja yrityksille

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

Facebook: Ohjaamo Kirkkonummi - Navigatorn Kyrkslätt
Instagram: ohjaamokirkkonummi