Nyt päästään hiihtämään Veikkolassa ja Jerikonmäellä

12.01.2021 14:58

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika

Hiihtolatujen käyttöönottotöitä on jatkettu ja tällä hetkellä Jerikonmäen ja Veikkolan ladut on ajettu. Muita latuja tehdään vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti. Runsaan lumen vuoksi kunnostetut ladut menevät helposti tukkoon, joten toivomme käyttäjiltä kärsivällisyyttä. Tiedotamme heti lisää, kun latuverkostoa on lisää käytettävissä. Latujen huoltotiedot päivitetään latukarttapalveluun. Välillä tiedot päivittyvät palveluun viiveellä.

Hiihtoladut talvisin hiihtäjien käytössä

Muistutamme, että kunnostettavat sekä käytössä olevat hiihtoladut on varattu talvisin vain hiihtäjien käyttöön. Hiihtokausi on lyhyt ja toivomme, että kävelijät ja muut ulkoilijat löytävät uusia reittejä liikkumiseen ja sopu ladulla säilyy. Vanhempia toivotaan muistuttavan lapsia lumileikkien turvallisuudesta ja niiden paikoista. Hiihtoladuilla tai hiihtoladuille pulkkailu on kiellettyä.

Huomioittehan myös järjestyslain §14, jonka mukaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle.

Talvisin yhteistyöterveisin

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut, nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi

Nyt päästään hiihtämään