Nuorten Springfest 2018 -tapahtumassa esiintymässä Lucas ja Flamas Crew

03.05.2018 15:30

Kategoria: Nuorisovaltuusto Nuoret

Kirkkonummen nuorisovaltuusto yhdessä kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluiden kanssa järjestävät Springfest 2018 -tapahtuman perjantaina 11.5.2018 klo 17.30–21.00 Pommarissa, Kirkkonummen väestönsuojassa.

Lavalle nousevat paikallinen Me ollaan Rangers -biisistä tunnettu Flamas Crew ja uuden singlen tänä keväänä julkaissut iki-ihana Lucas.

Flamas on kahdesta artistista (Kaviaari ja Kapteeni) sekä tuottaja-Dj:stä (Dj LostU) koostuva yhtye, joka on perustettu noin vuosi sitten. Flamasin tyyli vaihtelee iskevästä trapista rennompaan RNB-fiilistelyyn eikä yhtye asetakaan tarkkoja rajoja musiikilleen. Flamas Crew keikkakokoonpanoon kuuluu myös vierailevia artisteja, Me ollaan Rangers -kappaleesta tunnetut MunkkiTuk ja SaundiFaija sekä ulkomaan vahvistukset Keys ja Buddha B.

Lucas julkaisi omaa nimeä kantavan debyyttialbuminsa elokuussa 2016 ja se rikkoi saman tien kultarajan. Albumilta löytyvät kultaa myyneet singlet Täydellisen epätäydellinen ja 101 prosenttia feat Vilma Alina sekä platinaa myynyt single Kauniita yhdessä. Nuoresta iästään huolimatta Lucas on tehnyt musiikkia jo useamman vuoden.

Esiintyjien lisäksi tapahtumassa on luvassa discomusaa, josta vastaa DJ Emmanuel. Tapahtuman upean valoshow’n ja äänen toteuttaa Laten Tekniikka.

Tapahtuma on suunnattu nuorille, ilmainen ja päihteetön. Tervetuloa!

#nuvaspringfest

Flamas Crew ja Lucas