Nuorten palvelut

Toimintaohje nuorten (13–18 vuotiaiden) ohjaamisesta päihde- ja mielenterveyspalveluiden tuen ja hoidon piiriin

Kirkkonummelaiset nuoret, joilla on ihmissuhteisiin, elämänhallintaan, mielialaan tai päihteiden käyttöön liittyviä vaikeuksia tai ongelmia, voivat ottaa yhteyttä tai heidät tulee ohjata ottamaan yhteyttä joko Nuorten hyvinvointiasemalle tai Päihdepalveluihin.

Palveluun hakeudutaan ottamalla yhteyttä joko Nuorten hyvinvointiasemalle

Pitäjäntuvanpolku 3, 02401 Kirkkonummi

Neuvontapuhelin. 040 7728 124

Soittoajat tiistaisin klo 10-11 ja torstaisin klo 12-13

tai

Päihdepalveluihin Virkatie 1, B-ovi, 1 krs., 02400 Kirkkonummi

Päivystysvastaanotto ja soittoajat päivystykseen ovat:

Ma, ke ja pe klo 9 – 15

Ti ja to klo 14 – 17.30

La, su ja pyhäpäivät klo 12 – 15

Voit ottaa myös yhteyttä ”Ota yhteyttä”- lomakkeen kautta

Muina aikoina voi jättää teksti- tai puheviestin. Puhelimeen jätettyihin yhteydenottopyyntöihin vastataan arkisin noin vuorokauden kuluessa

Pyrkimyksenä on tukea ja hoitaa Kirkkonummelaisia nuoria kotikunnassa ja tuottaa palvelut mahdollisimman lähellä. Tavoitteena on kontrolloidumpi palveluun ohjaus, jossa alkuarviointi tehdään yhdessä Nuorten hyvinvointiaseman ja Päihdepalveluiden työntekijän sekä asiakkaan kanssa.

Espoon nuorisoasemalle ja mahdollisiin muihin ostopalveluina ostettaviin palveluihin tulee aina saada maksusitoumus Päihdepalveluista ennen kuin asiakas voi siirtyä kyseiseen palveluun.