Nuorten kesätyöllistäminen

30.01.2018 14:22

Kategoria: Yrittäjyys Työllisyys Nuoret Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen kunnalla kesätöitä tarjolla

Kunta työllistää noin 120 kirkkonummelaista nuorta kesällä 2018. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä kunnan eri toimipisteissä, mm. puutarhatyötä, vanhusten ulkoilutusta, siivoustyötä sekä arkistointia.

Nuoren, v. 1999-2003 syntyneen kesätyöntekijän palkkaus on 800 euroa/kk, työjakso on joko 2 viikon tai kuukauden mittainen, mikä ajoittuu pääasiassa 4.6.-3.8.2018 väliselle ajalle.

Tänä kesänä palkataan myös muutama korkeakouluharjoittelija yhden kuukauden työsuhteeseen 1500 euroa/kk palkkauksella.

Hakuaika on 20.2.-9.3.2018 (kts. kunnossapitopalveluiden hakuaika alla).

Hae kesätyöpaikkaa >>

Hae korkeakouluharjoittelupaikkaa >>

Kunnossapitopalveluiden kesätyöpaikat

Kunnossapitopalveluihin kuuluvia kesätyöpaikkoja tarjotaan yhteensä 34 kirkkonummelaisille nuorille, jotka ovat ennen huhtikuun loppua täyttäneet 16 vuotta. Työkausi alkaa 1.5.2018 ja päättyy 31.8.2018. Kunnossapitopalveluiden työpaikkojen hakuaika on 9.2.-9.3.2018.

Hae kunnossapitopalveluiden kesätyöpaikkaa >>

Kesätyöpaikkoja haetaan www.kuntarekry.fi järjestelmän kautta.

Kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan huhtikuun alussa.

Tervetuloa töihin meille!

Toinen vaihtoehto kesätyöllistymiseen on kesäseteli

Kirkkonummen kunta tukee kirkkonummelaisia yrityksiä kesätyöntekijöiden palkkaamiseksi kesäsetelin muodossa, kesäsetelit jaetaan huhtikuussa.
LUE LISÄÄ kesäsetelistä >>

Lisätietoja: tyollisyys@kirkkonummi.fi