Nuorten mielenterveyspalvelut

Nuorten mielenterveyspalvelut palvelee 16-22-vuotiaita kirkkonummelaisia nuoria ja nuoria aikuisia.

Palveluihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi elämänkriisiin, mielialaan, ihmissuhteisiin, elämänhallintaan tai päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Yhteyttä voi ottaa nuori itse tai vanhemmat.

Asiakkaaksi voi tulla matalalla kynnyksellä ilman lääkärin lähetettä ja palvelu on maksutonta. Tarjoamme myös konsultaatioapua nuorten ja heidän perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Nuorten mielenterveyspalveluihin voi hakeutua

• Soittamalla neuvontapuhelimeen (p. 040 7728 124). Neuvontapuhelin on auki tiistaisin klo 9-10 ja torstaisin klo 12-13. Emme valitettavasti ota vastaan tai käsittele tekstiviestitse tai vastaajaan jätettyjä yhteydenotto- tai soittopyyntöjä.

• Ota yhteyttä -napin kautta

Nuorten mielenterveyspalveluissa työskentelee psykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Tarjoamme kasvokkain ja etävälinein (videovälitteinen, puhelinyhteys) toteutettavia vastaanottoja. Otamme vastaan vain ajanvarauksella.

Kirkkonummen muita palveluita

Perheneuvola

Aikuisten mielenterveyspalvelut

Päihdepalvelut

Kiirevastaanotto ja päivystys

Nuori - haluatko vaikuttaa kunnan toimintaan?

Osallistu ja vaikuta nuortenideat.fi -verkkopalvelun kautta

Hyödyllisiä verkkosivuja

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys

Nuorten mielenterveystalo
Nuorten mielenterveystalossa on luotettavaa tietoa, omahoito-ohjelmia sekä palveluohjausta nuorten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen.

Mielenterveystalo
Aikuisten mielenterveystalossa on luotettavaa tietoa, omahoito-ohjelmia sekä palveluohjausta aikuisten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen.

Mielenterveysseura
Tietoa ja harjoituksia sekä tukea elämän eri tilanteisiin.

MLL: Lasten ja nuorten puhelin ja netti
Luottamuksellista keskustelua vapaaehtoisten aikuisten kanssa puhelimitse puh. 116 111 ma-pe 14-20 la-su 17-20 tai sähköisen kirjepalvelun kautta

MLL: Nuorten netti / Mielenterveys
Tietoa mm. masennuksesta, ahdistuksesta, viiltelystä, syömishäiriöistä ja muista mielenterveyteen liittyvistä asioista

Syömishäiriöliitto, Etelän-SYLI

Tietoa, neuvoja ja vertaistukea syömishäiriötä sairastaville ja heidän läheisilleen

Nettiturvakoti
Tietoa mitä tehdä, jos kotona tapellaan ja käytetään väkivaltaa.

Tukinet
Tukinet on Internetissä toimiva kriisikeskus, jota ylläpitävät mielenterveysseurat

Väestöliitto: Nettivastaanotto nuorille
Luottamuksellista neuvontaa seksuaaliterveyteen ja seksuaaliseen kaltoinkohteluun liittyvissä asioissa