Nuorisovaltuusto järjestäytyi ja valitsi edustajansa lautakuntiin ja jaostoihin

08.11.2017 11:08

Kategoria: Nuorisovaltuusto Nuoret Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummen nuorisovaltuusto järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan 31.10.2017. Järjestäytymiskokouksessa olivat paikalla kaikki 13 Kirkkonummen nuorisovaltuutettua.

Nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Saga Lavi, 1. varapuheenjohtajaksi Emma Alppi, 2. varapuheenjohtajaksi Arttu Leskinen ja sihteeriksi Aapo Saranpää.

Nuorisovaltuusto valitsi edustajansa seuraaviin lautakuntiin ja jaostoihin, joissa nuorisovaltuutetuilla on puhe- ja läsnäolo-oikeus:

• Kuntatekniikan lautakunta: Akseli Kiviniemi ja varaedustaja Arttu Leskinen.
  • Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta: Onni Virtanen ja varaedustaja Akseli Jokinen.
  • Ruotsinkielinen varhaiskasvatus- ja opetusjaosto: Alexandra Obrey ja varaedustaja Rasmus Lundell.
  • Suomenkielinen varhaiskasvatus- ja opetusjaosto: Arttu Leskinen ja varaedustaja Kaisa Klippi.
  • Vapaa-aikajaosto: Aapo Saranpää ja varaedustaja Ville Nenonen.

Nuorisovaltuustolla on puhe- ja läsnäolo-oikeus myös kunnanvaltuuston kokouksissa, joihin nuorisovaltuusto valitsee edustajansa kunnanvaltuuston kokouksia edeltävissä kokouksissaan. Kunnanvaltuuston 13.11. kokoukseen valittiin edustajaksi Saku Hiippala.

Nuorisovaltuuston kokouksen pöytäkirja on nähtävillä Kirkkonummen kunnan nettisivuilla osoitteessa https://www.kirkkonummi.fi/esityslistat-ja-poytakirjat

Kirkkonummen nuorisovaltuusto on poliittisesti sitoutumaton vaikuttamistoimielin, jonka tarkoituksena on edustaa nuoria kunnan päätöksenteossa.

Seuraa nuorisovaltuustoa Instagramissa @nuvakirkkonummi ja Snapchatissa @nuvaknummi ja kunnan internetsivuilla www.kirkkonummi.fi/nuorisovaltuusto

nuva