Nuorisovaihto

Nuorisovaihto on kansainvälinen nuorisoryhmien tapaaminen, jonka nuoret ovat itse suunnitelleet.

Sen ideana on oppia nuoria kiinnostavasta aiheesta, joka liittyy Erasmus + -ohjelman tavoitteisiin ja painopisteisiin. Yhteinen suunnittelu huipentuu vaihtoon, jossa suunnitelmat toteutetaan yhden ryhmän kotimaassa.

Suunnitteluvaiheessa eri maiden nuoret tekevät päätöksiä yhdessä: he päättävät hankkeen aiheen ja rakentavat toiminnallisen ohjelman, jonka kautta aiheesta opitaan.

Jos olet kiinnostunut kansainvälisyydestä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Nuoriso-ohjaaja on apuna ja mukana hakemassa rahoitusta opetushallituksen hallinnoimasta Erasmus+ -ohjelmasta ja nuorisovaihdon toteuttamisessa.

Lisätietoja:

Martta-Liisa ”Mimmi” Kosonen, nuoriso-ohjaaja

Joni Laine, nuoriso-ohjaajien lähiesimies
puh. 040-511 8172

etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

SoMEDIA in our life

Nuoret
Vapaa-ajan palvelut
henkilövaihto / nuorisovaihto
Martta-Liisa Kosonen
martta-liisa.kosonen@kirkkonummi.fi

Nuoriso-ohjaaja

Joni Laine
joni.laine@kirkkonummi.fi

Nuoriso-ohjaaja

Kiinnostuitko? Lisätietoa kansainvälisestä nuorisotyöstä saat Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluiden nuorisonohjaajilta.