Nuorisotyö raiteilla näkyy myös Kirkkonummella

25.05.2020 12:48

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Nuorisotyöntekijämme jalkautuvat jälleen nuorison pariin Nuorisotyö raiteilla-hankkeen myötä.

Kirkkonummella Nuorisotyö raiteilla -hankkeen eli NTR:n nuorisotyöntekijät liikkuvat erityisesti rantaradan varrella (Kirkkonummi-Espoo-Kauniainen-Helsinki) ja kauppakeskuksissa Kirkkonummella ja Espoon alueella Matinkylässä, Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa. Nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä silloin kuin nuoretkin, eli pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Kirkkonummen NTR-tiimissä työskentelee tänä kesänä erityisnuorisotyöntekijä Eija Rajavaara ja ennaltaehkäisevä päihdetyöntekijä Katri Lahtinen.

Jalkautumista tehostetaan koulujen päättäjäisviikonloppuna, jolloin kierrämme nuorten suosimissa paikoissa sekä perjantaina että lauantaina. Kesäkuun alkupuolella teemme tätä jalkautuvaa nuorisotyötä kolme kertaa viikossa, pääsääntöisesti keskiviikko-, torstai- ja perjantai-iltaisin.

Heinäkuun loppupuolelta koulujen alkuun saakka jalkaudumme viisi kertaa viikossa. Koulujen alkamisviikonloppuna elokuussa olemme taas tehostetusti liikkeellä perjantaina ja lauantaina paikoissa, mihin nuoret kokoontuvat.

NTR/Jalkautuviin nuorisotyöntekijöihin voi olla yhteydessä numeroihin:

Eija 040-832 1906 ja Katri 040-729 0838

Instagram: kirkkonumminuorisojaliikunta

Facebook: kirkkonnummennuorisojaliikunta

NTR:n nuorisotyöntekijät tunnistaa kuvassa olevista takeista.