Nuorisotila Fyyri

Koronarajoitusten takia tila on suljettu ajalla 30.11. - 30.4.

Pääkirjasto Fyyrin nuorisotila on lapsille ja nuorille suunnattu kohtaamispaikka ja vapaa-ajan viettopaikka, jossa nuoriso-ohjaajat työskentelevät nuoria ja lapsia varten. Nuortentilassa lapset ja nuoret (3-lk.-17-vuotiaat) voivat pelata erilaisia pelejä: biljardia, lautapelejä, pelikonsoleita, kuunnella musiikkia sekä tavata ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Nuoret saavat itse vaikuttaa nuorteniltojen sisältöön sekä suunnitella toimintaa yhdessä nuortentilassa työskentelevien nuoriso-ohjaajien kanssa.

Syksyllä on luvassa myös erilaisia nuorille suunnattuja kerhoja ja toimintaa vaihtuvilla teemoilla sekä tapahtumia. Fyyrin avoin nuorisotilatoiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Nuortentila on päihteetön, savuton ja energiajuomaton.

Toiminnan järjestää Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut. Lisätietoa ja palautetta toiminnasta: nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi

Nuorisotila Fyyri on avoinna:

ma klo 15.00-21.00
ti klo 14.00-17.00
ke klo 15.00-21.00
to klo 15.00-20.00
pe klo 15.00-22.00
la klo 15.00-22.00

Noudatamme toiminnassamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä yli 15 -vuotiaille nuorisotilojen yleisissä tiloissa, kuten kokoontumistiloissa, auloissa ja pukuhuoneissa.

Muista noudattaa myös muita yleisiä turvallisuusohjeita:

• Tule paikalle vain täysin terveenä.
• Pidä riittävä turvaväli (1-2 metriä) muihin henkilöihin.
• Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
• Vältä turhaa kokoontumista.
• Kun yskitään tai aivastellaan, tehdään se kertakäyttöiseen nenäliinaan tai yskitään/ aivastetaan omaan kainaloon päin. Muista huolehtia tämän jälkeen käsihygieniasta.

Kiitos, kun huolehdit itsestäsi ja muista!

Pääkirjasto Fyyrin nuorisotila
Kirkkotori 1
02400 Kirkkonummi

Kirjastojen aukioloajat löytyvät kirjaston omilta sivuilta.

Työntekijät

Hannu-Petteri Leinonen
nuoriso-ohjaaja

Eija Rajavaara