Nuorisolain mukaiset etsivän nuorisotyön suomenkieliset palvelut Kirkkonummella vuonna 2018

05.01.2018 13:45

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

TIEDOTE 4.1.2018

HYVÄT YHTEISTYÖKUMPPANIT

NUORISOLAIN MUKAISET ETSIVÄN NUORISOTYÖN SUOMENKIELISET PALVELUT KIRKKONUMMELLA VUONNA 2018

Nuorisolain (1285/2016) mukaisesti etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivää nuorisotyö perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Kirkkonummen kunnan vapaa-aikajaosto on nimennyt nuorisotoimenjohtajan etsivän nuorisotyön toimeenpanosta vastaavaksi viranhaltijaksi. Vapaa-aikajaosto on päättänyt hankkia etsivän nuorisotyön palvelut Espoon kaupungilta 31.12.2018 asti. Espoossa etsivä nuorisotyö on osa kaupungin liikunta- ja nuorisopalveluiden tulosyksikköä.

Sopimusosapuolten kesken on sovittu, että yhdelle etsivälle nuorisotyöntekijälle keskitetään  kirkkonummelaiset etsivän nuorisotyön asiakkaat. Tämä etsivä nuorisotyöntekijä palvelee kirkkonummelaisia asiakkaita Kirkkonummella.

Etsivä nuorisotyöntekijä palvelee kirkkonummelaisia asiakkaita Masalan monitoimitalon nuorisotiloissa, maanantaisin klo 8.00 – 16.00 ja Veikkolan nuorisotilassa keskiviikkoisin klo 8.00 – 16.00. Ohjaajaa voi tavata myös muussa sovitussa paikassa. Ohjaaja liikkuu tarvittaessa nuorten luo ja on yhteistyökumppaneiden käytössä sovittaessa.

Etsivä nuorisotyöntekijänä jatkaa Jani Suomalainen, jonka tavoittaa puhelinnumerosta 0438243701 ja sähköpostitse jani.suomalainen@espoo.fi

Jani Suomalainen on perhevapailla 15.4.2018 saakka, jolloin etsivänä nuorisotyöntekijänä Kirkkonummella toimii Sini Rautiainen, jonka tavoittaa puhelinnumerosta 0401267515 ja sähköpostitse sini.rautiainen@espoo.fi

Yhteistyöterveisin

Seppo Savikuja