Nuoriso- ja liikuntatilojen varaaminen ja vuokraaminen

Säännölliset käyttövuorot

Käyttövuorot ja seurojen/ toimijoiden toiminta: 

Kaikkien toimijoiden tulee huolehtia terveysturvallisesta toiminnasta voimassa olevien määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Suositellaan, että tapahtumien järjestäjillä, asiakastilojen hallinnoijilla sekä toiminnan järjestäjillä on kirjallinen terveysturvallisuussuunnitelma. Katso esimerkki täältä

Kuinka vuoroja haetaan?

1. Haku tapahtuu sähköisesti TIMMI –tilavarausjärjestelmässä, jonka käyttö edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä joko yksityishenkilönä tai organisaation edustajana sekä hyväksymällä tilavarausjärjestelmän käyttöehdot (pdf).

2. Tiedot haettavissa olevista tiloista ja vuoroista löytyy järjestelmästä. Jos tila ei ole TIMMI:ssä, laita sähköpostia tilavaraukset(a)kirkkonummi.fi. 

3. Nuorisotilojen ja liikuntatilojen kuvaukset löydät täältä

4. Ohjeet TIMMI:n käyttämiseen täällä

5. Voit tehdä varauksen vapaana olevaan ajankohtaan suoraan Timmissä. Varaus käsitellään ja päätös hyväksytystä tai hylätystä vuorosta lähetetään asiakkaan perustiedoissa olevaan sähköpostiin. Huomioithan, että TIMMI-sähköpostit voivat ohjautua joillakin sähköpostipalveluilla suoraan roskapostiksi.

6. Hyväksytyt vuorot ovat näkyvillä TIMMI-kalenterissa. 

Varauskalenterin värikoodit:

- vihreä = vakiovuoro
- keltainen = yksittäinen varaus esim. kokous, vanhempainilta
- punainen = ottelu-/ pelitapahtuma
- oranssi = tapahtuma (esim. konsertti, kesäleiri)

Yksittäiset käyttövuorot

1. Katso tilavarausjärjestelmästä onko tarvitsemasi ajankohta vapaana. Jos ajankohta on vapaa, voit tehdä varauksen suoraan järjestelmään. Varaus käsitellään ja päätös hyväksytystä tai hylätystä vuorosta lähetetään asiakkaan perustiedoissa olevaan sähköpostiin.

2. Jos ajankohta on varattu, ota yhteyttä sähköpostitse tilavaraukset(a)kirkkonummi.fi. Kerro mihin tilaan ja ajankohtaan olet varaamassa tilaa sekä kerro ja syy varaukselle. Yksittäiset vuorot käsitellään aina tapauskohtaisesti. 

3. Kouluilla on käytössä toistaiseksi yksittäisen käyttövuoron hakemus muihin kuin liikuntatiloihin tai niihin tiloihin, jotka eivät ole TIMMI:ssä. Yksittäisen käytön sähköinen lomake ohjautuu automaattisesti suoraan sen koulun koulusihteerille, johon olet hakemassa vuoroa. Jos olet epävarma mihin lomake on ohjautunut, niin ota yhteyttä suoraan koulusihteeriin.

Sähköinen hakemus

Kuka voi hakea?

Yhdistykset, järjestöt, kunnan omat toimijat, yksityiset henkilöt ja yritykset voivat varata ja vuokrata tiloja. 

Hinnat

Kunnanhallituksen 9.12.2019 § 424 tekemän päätöksen mukaisesti 1.1.2020 alkaen Kirkkonummelle rekisteröidyiltä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso-, terveys-, vammais-, veteraani-, eläkeläis-, asukas-, kylä- sekä Koti- ja koulu - järjestöiltä, aatteellisilta yhdistyksiltä ja vapaapalokunnilta ei peritä korvausta koulujen sekä nuorisotilojen liikuntasalien ja muiden huoneiden käytöstä, kun toiminta ei liity kaupalliseen toimintaan. Muilta toimijoilta maksut peritään Kunnan tilojen käytöstä perittävien korvausten (pdf) mukaisesti. 

Poikkeuksena maksuttomuuteen ovat vapaa-aikapalveluiden hallinnoimat uimahallin allastilat ja lämmitettävä tekonurmi. Näistä peritään maksut sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan 3.3.2021 vahvistamien käyttökorvausten mukaisesti. 

Apua vuorojen hakemiseen

Laita sähköpostia osoitteeseen tilavaraukset(a)kirkkonummi.fi. Sähköpostiin vastaavat nuoriso- ja liikuntapalveluiden TIMMI -tilavarausjärjestelmän pääkäyttäjät.

Apua vuorojen hakemiseen

Laita sähköpostia osoitteeseen tilavaraukset@kirkkonummi.fi
tai soita nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p.040-126 9404.

Sähköpostiin vastaavat nuoriso- ja liikuntapalveluiden TIMMI -tilavarausjärjestelmän pääkäyttäjät.

TIMMI -tilavarausjärjestelmän käyttöohjeet

Yhteystiedot


Toimiston käyntiosoite:
Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Postiosoite:

Kirkkonummen kunta, nuoriso- ja liikuntapalvelut
PL 20
02401 Kirkkonummi

Puhelinnumero:

09 29671 / vaihde
040 126 9404 / toimisto
Faksi: 09 2767 044

Toimiston aukioloajat

ma klo 8.30 - 17.00 sekä
ti, ke, to ja pe klo 8.30 - 16.00