Nuoriso- ja liikuntatilojen haku päättyy 25.3. klo 12.00

20.03.2020 08:58

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika

Nuoriso- ja liikuntatilojen lukuvuoden 2020-2021 vakiovuorojen haku on käynnissä ja haku päättyy päättyy 25.3.2020 klo 12.00. Tämän jälkeen tilavarausjärjestelmä suljetaan ja vuorojen valmistelu alkaa. Tilojen varaamiseen liittyvä info on koottu sivulle www.kirkkonummi.fi/nuoriso-ja-liikuntatilojen-varaaminen-ja-vuokraaminen

Kirkkonummi on ottanut käyttöön TIMMI -tilavarausjärjestelmän

Kirkkonummi on ottanut käyttöönsä sähköisen TIMMI -tilavarausjärjestelmän. Organisaatioiden yhteyshenkilöiden tulee ensimmäisellä kerralla rekisteröityä järjestelmään. Järjestelmän pääkäyttäjät hyväksyvät rekisteröitymisen, jonka tämän jälkeen on mahdollista tehdä hakemuksia. Yksityishenkilöiden rekisteröityminen tapahtuu järjestelmässä automaattisesti.

Kehitämme järjestelmää ja ohjeistustamme koko ajan. Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse tilavaraukset@kirkkonummi.fi. Sähköpostiin vastaavat nuoriso- ja liikuntapalveluiden TIMMI -tilavarausjärjestelmän pääkäyttäjät.