Nuoriso- ja liikuntatilojen varaaminen ja vuokraaminen

Säännölliset käyttövuorot

Jokirinteen oppimiskeskuksen liikuntahallin vuorojen haku alkaa

Jokirinteen oppimiskeskuksen liikuntahallin (1500 m2) ilta- ja viikonloppuvuorojen haku ajalle 1.3.-15.8.2021 alkaa. Vuorot haetaan suoraan tilavarausjärjestelmä Timmiin ajalla 29.1.-15.2.

Vuorot ovat käytettävissä, jos koronatilanne sen mahdollistaa.

Huomioittehan, että vuorot haetaan pääsääntöisesti yhdelle kentälle kerrallaan, ei koko liikuntahalliin. Yhden kentän koko on noin 500 neliötä. Jokirinteessä tullaan pelaamaan myös otteluita, jotka vaativat koko hallin tilan.

Jokirinteeseen on siirretty kevätkaudelle Kirkkoharjun liikuntasalien vuorot, jotka näkyvät Timmi -järjestelmässä varauksina.

Vakiovuorojen haku syyskaudelle 2021 ja kevätkaudelle 2022 alkaa helmikuussa 2021.

Lisäkysymykset esitetään sähköpostitse nuoriso- ja liikuntapalveluihin osoitteeseen tilavaraukset(a)kirkkonummi.fi.

Kesävuorojen 2021 haku on päättynyt

Kesävuorojen haku alla oleviin tiloihin on käynnissä ajalla 15.12.2020-11.1.2021. Hakemukset tehdään suoraan TIMMI -tilavarausjärjestelmään. Huomioittehan, että Jokirinteen oppimiskeskuksen liikuntahallin osalta tehdään erillinen haku, joka alkaa tammikuussa 2021. Vakiovuorojen haku syyskaudelle 2021 ja kevätkaudelle 2022 alkaa maaliskuussa 2021.

Kesävuorot 2021 ml. lasten ja nuorten leiritoimintoihin seuraaviin tiloihin ja ajanjaksoihin:

• koulujen liikuntatilojen ilta- ja viikonloppukäyttö:
    kesävuorot ajalle 7.6.-30.6. ja 2.-15.8.2021.

• nuorisotilojen käyttövuorot:
    ei kesävuoroja saatavilla

• keskustan väestönsuojan monitoimihallin käyttövuorot:
    kentän kesävuorot ajalle 1.6.-24.6.2021
    budosalin kesävuorot 1.6.-31.8.2021.

• Gesterbyn väestönsuojan budosali:
    kesävuorot 1.6.-31.8.2021.

• Veikkolan kirjaston kuntosalin käyttövuorot:
    kesävuorot ajalle 1.6. – 31.8.2021.

• Kirkkonummen uimahallin käyttövuorot:
    kesävuorot ajalle 1.6. – 20.6.2021

Koulujen muiden tilojen (esim. luokkahuoneet) vakiovuorot ja yksittäiset vuorot haetaan lomakkeella kouluhuoneiston varauslomake. Tämä lomake ohjautuu automaattisesti suoraan sen koulun koulusihteerille, johon olet hakemassa vuoroa. Jos olet epävarma mihin lomake on ohjautunut, niin ota yhteyttä suoraan koulusihteeriin. HUOM! Kirkkoharjun koulun vuorojen yhteyshenkilö vahtimestari Sakari Tamminen sakari.tamminen(at)kirkkonummi.fi.

Milloin haetaan?

Hakuaika alkaa 15.12.2020. Kesävuorojen haku päättyy 11.1.2021.klo 12.00.

Kuinka vuoroja haetaan?

Haku tapahtuu sähköisesti TIMMI –tilavarausjärjestelmässä, jonka käyttö edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä joko yksityishenkilönä tai organisaation edustajana sekä hyväksymällä tilavarausjärjestelmän käyttöehdot (pdf).

Yksittäiset käyttövuorot esim. tapahtumiin haetaan toistaiseksi erillisillä lomakkeilla, jotka löytyvät tämän sivun lopusta.

Hakuajan päätyttyä hakemusten pohjalta valmistellaan nuoriso- ja liikuntapalveluissa vuorojako käytettävissä olevien tilaresurssien puitteissa. Koulujen liikuntatilojen osalta lopulliset päätökset tehdään kouluilla, muut päätökset tehdään nuoriso- ja liikuntapalveluissa. Päätös hyväksytystä tai hylätystä vuorosta lähetetään asiakkaan perustiedoissa olevaan sähköpostiin. Hyväksytyt vuorot ovat näkyvillä TIMMI-kalenterissa. Huomioithan, että TIMMI-sähköpostit voivat ohjautua joillakin sähköpostipalveluilla suoraan roskapostiksi.

Mitä vuoroja haettavana?

Tiedot haettavissa olevista tiloista ja vuoroista löytyy TIMMI -tilavarausjärjestelmästä. Haettavien vuorojen määrä vaihtelee tiloittain.

Kuka voi hakea?

Yhdistykset, järjestöt, kunnan omat toimijat, yksityiset henkilöt ja yritykset voivat varata ja vuokrata tiloja.

Hinnat

Kunnanhallituksen 9.12.2019 § 424 tekemän päätöksen mukaisesti 1.1.2020 alkaen Kirkkonummelle rekisteröidyiltä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso-, terveys-, vammais-, veteraani-, eläkeläis-, asukas-, kylä- sekä Koti- ja koulu - järjestöiltä, aatteellisilta yhdistyksiltä ja vapaapalokunnilta ei peritä korvausta koulujen sekä nuorisotilojen liikuntasalien ja muiden huoneiden käytöstä, kun toiminta ei liity kaupalliseen toimintaan. Muilta toimijoilta maksut peritään Kunnan tilojen käytöstä perittävien korvausten (pdf) mukaisesti.

Poikkeuksena maksuttomuuteen ovat vapaa-aikapalveluiden hallinnoimat uimahallin allastilat ja lämmitettävä tekonurmi. Näistä peritään maksut sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan 18.3.2020 § 24 vahvistamien käyttökorvausten mukaisesti.

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden maksut (pdf)

Apua vuorojen hakemiseen

Laita sähköpostia osoitteeseen tilavaraukset(a)kirkkonummi.fi. Sähköpostiin vastaavat nuoriso- ja liikuntapalveluiden TIMMI -tilavarausjärjestelmän pääkäyttäjät.

Yksittäiset käyttövuorot

Koulut

Koulujen liikuntatilat

Kouluhuoneiston yksittäisvaraus

Yksittäisen käytön sähköinen lomake ohjautuu automaattisesti suoraan sen koulun koulusihteerille, johon olet hakemassa vuoroa. Jos olet epävarma mihin lomake on ohjautunut, niin ota yhteyttä suoraan koulusihteeriin. HUOM! Kirkkoharjun koulun vuorojen yhteyshenkilö vahtimestari Sakari Tamminen sakari.tamminen(a)kirkkonummi.fi.

Nuorisotilat

Hakemus yksittäinen käyttö