Nuori kaipaatko rytmiä elämään, uuden ideointia ja jatkopolun löytämistä eteenpäin?

07.09.2018 09:57

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Nuori, tule mukaan Silta-tapaamisiin. Osallistu tapaamisiin silloin kun haluat ja niin kauan kuin haluat.

Tässä non-stop-ryhmä nuorille aikuisille, 17-28-vuotiaille.

Ohjelma sisältää noin joka toinen kerta yleistä elämänhallintaa (ruuanlaitto + esim. kierrätys, talouden hallinta) sekä joka toinen viikko ryhmäkerran opintojen, työnhaun ja mielen hyvinvoinnin teemoissa.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 12-14. Ryhmä alkaa 18.9. ja kokoontuu Espoon keskuksessa, aseman vieressä, Me-talolla (Terveyskuja 2 b).

Yhteistyössä mukana Espoon Ohjaamotalo, Martat, Nicehearts, Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Lisäksi kirkkonummelaisille nuorille on tarjolla hygieniapassi ja työturvallisuuskortti koulutuksia. Koulutukset ovat maksuttomia mutta nuoren on varauduttava perustelemaan tarve koulutukselle.

Lisätietoja Silta-ryhmästä ja koulutuksista löytyy Ohjaamotalon Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/Ohjaamotalo/