Nuoret yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat

(päivitetty 13.1.2023)

Liikuntakerhot

MyHobby nuorten yläkoululaisten kuntosaliryhmät

MITÄ? Kuntosalivuorolla nuori opetetaan itsenäiseen ja turvalliseen harjoitteluun. Nuorelle ohjataan viikoittain omasta ohjelmasta liikkeitä, kunnes koko ohjelma on käyty läpi. tämän jälkeen nuori siirtyy itsenäiseen harjoitteluun. Ohjaaja seuraa nuorten noudattavan annettuja ohjeita, jolloin voimme taata turvallisen ja ikätasolle sekä taitotasolle sopivan harjoittelun.

MILLOIN?

Kuntosali 1 -ryhmä: tiistaisin klo 17–18, 10.1.-2.5.2023.

Kuntosali 2 -ryhmä: tiistaisin klo 18–19, 10.1.-2.5.2023.

Kuntosali 3 -ryhmä: keskiviikkoisin klo 17–18, 11.1.-3.5.2023.

Kuntosali 4 -ryhmä: keskiviikkoisin klo 18–19, 11.1.-3.5.2023.

MSSÄ? Kirkkonummen Liikuntakeskus

LISÄTIEDOT: Toimintaa ei talvilomaviikolla. Ohjauskieli suomi.

ILMOITTAUTUMINEN: asiakaspalvelu@kirkkonummen-liikuntakeskus.net otsikolla MyHobby kuntosalivuoro. Ilmoita haluttu ryhmä ja nuoren nimi. Vuorot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MyHobby Kuntosalikerho nuorille!

MITÄ? Opetellaan kuntosaliharjoittelun perusteita. Oikeita tekniikoita sekä erilaisia tapoja harjoitella kuntosalilla. Kerhon aikana tulee tutuksi kyykyt, maastavedot sekä eri lihasryhmien harjoittelu laitteilla sekä vapailla painoilla. Kerhoon osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa harjoittelutaustaa kuntosalilta. Kerho antaa hyvät perustiedot ja valmiudet itsenäiseen, turvalliseen ja tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun.

MILLOIN? Perjantaisin klo 15.45–16.45, 20.1.–12.5.2023 (ei talvilomalla 24.2. eikä pitkäperjantaina 7.4.)

MISSÄ? Joo.Arena (Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala)

ILMOITTAUTUMINEN: RYHMÄ ON TÄYNNÄ

MyHobby Toiminnallisen harjoittelun kerho nuorille!

MITÄ? Harjoitellaan monipuolista kehon käyttöä jokaisen tasolle sopivana. Kerhoon osallistuakseen ei tarvitse aiempaa kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta. Toiminnallinen harjoittelu sisältää aerobista harjoittelua sekä lihaskuntoharjoittelua. Käymme läpi kyykkyjä, leuanvetoja, punnerruksia sekä haastamme lihasten lisäksi myös hengityselimiä. Harjoittelussa käytämme apuna sekä kehon omaa painoa että välineitä. Kerho antaa hyvät perustiedot kaikenlaiseen harjoitteluun itsenäisesti.

MILLOIN? Maanantaisin klo 15.30–16.30, 16.1.–15.5. (ei talvilomalla 20.2., pääsisäismaanantaina 10.4. eikä vappupäivänä 1.5.)

MISSÄ? Joo.Arena (Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala)

ILMOITTAUTUMINEN: miia@jooarena.fi

MyHobby nuorten kiipeilykerho!

MITÄ? Kiipeilykerhossa pääset oppimaan kiipeilytekniikan alkeita sekä tutustumaan boulderointiin, eli kiipeilyä ilman köysiä ja valjaita. Kerhoon osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta. Tarvitset mukaasi vain rennot sisäliikunta vaatteet ja juomapullon. Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

MILLOIN? Torstaisin klo 15.30–16.30, 2.3.-5.5.2023

MISSÄ? Climb@ Masala, Joo.Arena (Ljusdalantie 2, 02430 Masala)

ILMOITTAUTUMINEN: miia@jooarena.fi

TALENT -kerho yli 12 v!

MITÄ? Talent on soveltavan liikunnan ryhmä kouluikäisille nuorille. Ryhmän harjoitteet vahvistavat erityisesti kehonhallintaa, ketteryyttä, liikkuvuutta, voimaa, koordinaatiota. Tunti rakentuu alkulämmittelystä sekä vaihtelevasti erilaisista liikuntaharjoitteista musiikkia, telineitä tai välineitä käyttäen, tunnilla voidaan tehdä kiertoharjoittelua tai pisteharjoittelua. Näissä treeneissä syke nousee, hiki saa tulla pintaan ja hauskaakin on! Lopuksi pidetään suosittu, rauhoittava venytys- ja rentoutushetki.
Tavoitteena on tarjota nuorelle mielekäs ja innostava liikuntaharrastushetki.

MILLOIN? Keskiviikkoisin klo 18.45-19.40 ajalla 11.1.-26.4.2023 (ei talvilomalla 23.2.)

MISSÄ? Laajakallion koululla

ILMOITTAUTUMINEN: RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Kulttuuri- & musiikkikerhot

MyHobby pianoryhmä 13-15-vuotiaille!

MITÄ? Tunneilla opettelemme pianonsoiton perustaitoja, nuotinlukua, improvisaatiota ja säveltämistä.

MILLOIN? Perjantaisin klo 16.00-16.45, 20.1.2023 - 5.5.2023. Talvilomalla ei opetusta.

MISSÄ? Villa Hagassa, Virkatie 5.

LISÄTIEDOT: Opettajana toimii Helmi Nyman. Ohjauskieli suomi.

ILMOITTAUTUMINEN: RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varalle.