MyHobby- ja TALENT -harrastusryhmät lapsille ja nuorille käynnistyvät

07.08.2019 10:16

Kategoria: Lapset Nuoriso- ja liikuntapalvelut Nuoret

Maksuttomat lasten ja nuorten MyHobby ja TALENT -harrastusryhmät alkavat syksyllä. Tulossa mm. pilatesta, tiedettä, kuntosalitoimintaa, kädentaitoja, uintia, koripalloa, boulderointia, lajikokeiluja ja monipuolisia liikuntaryhmiä. Olemme saaneet yhteistyökumppaneiksi mm. Masalan Kisan, Kyrkslättnejdens ungdomsförbund KNUF r.f.:n, Gladius Kirkkonummi ry:n ja Kirkkonummen Urheilijat ry:n.

MyHobby-ryhmät on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille ja TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Löydät kaikki ryhmät osoitteesta harrastushaku.fi (kirjoita hakukenttään Kirkkonummi). Osaan ryhmistä on jo ilmoittautumiset käynnissä.

Lisätietoa harrastustoiminnasta harrastuskoordinaattorilta, harrastustoiminta(at)kirkkonummi.fi

tyttö kiipeilyseinällä