MyHobby ja TALENT -harrastusryhmät

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet. Tarjolla mm. kädentaitoja, Harry Potter -kerhoja, kuntosalitoimintaa, musiikkia ja liikuntaryhmiä. Osaan harrastusryhmistä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät alta.

Harrastuksia lisäillään vielä, joten sivua kannattaa seurailla.

Maksuttomat MyHobby-ryhmät ovat suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille, TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea.

Maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Kirkkonummen kunta on saanut valtionavustusta harrastusryhmien toteuttamiseen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Lisätietoa harrastustoiminnasta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika tai sähköpostitse harrastustoiminta@kirkkonummi.fi