Musiikkiopiston kamariorkesteri konserttimatkalle Hongkongiin

10.05.2019 09:28

Kategoria: Kulttuuri Nuoret

Kirkkonummen musiikkiopiston kamariorkesteri ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sinfoniaorkesteri suunnittelevat yhteistä konserttimatkaa Hongkongiin syksyllä 2020 ja ovat siellä yksityisen kristillisen poikakoulun vieraana. Orkestereilla on sama johtaja, Tuomas Törmi, ja ovat harjoitelleet ja konsertoineet yhdessä myös aikaisemmin. Seuraava yhteinen konsertti on Bohemian Rhapsody -konsertti, joka kuullaan Kirkkoharjun koulun A-salissa lauantaina 18.5.2019 klo 16.00 ja päivää aikaisemmin Lohjalla Laurentius-salissa. Konsertti on musiikkiopiston kamariorkesterin ensimmäinen varainhankintakonsertti Hongkongin matkaa varten.

– Nuoret keräävät itse soittamalla rahaa matkaa varten, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen rehtori Satu Ylönen kertoo. Sen lisäksi haemme myös avustuksia, apurahoja ja yritysyhteistyökumppaneita. Tämä on kunnianhimoinen projekti, mutta uskon, että onnistumme siinä.

Kirkkonummella lauantaina 18.5. kuultavassa konsertissa musiikkiopiston kamariorkesteri ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sinfoniaorkesteri muuntautuvat isoksi rock/pop-orkesteriksi. Kaikkiaan lavalle astelee noin 60 nuorta ja luvassa on uusia versiota suurista rock/pop-hiteistä sekä laulettuna että soitettuna.

Konsertissa kuullaan sinfoniaorkesteriversioina rock-musiikin klassikoita kuten Back in Black, Bohemian Rhapsody ja Smoke On The Water. Muissa kappaleissa solisteina laulavat lahjakkaat nuoret Lohjalta ja Kirkkonummelta. Luvassa on paljon tuttuja kappaleita kuten The Colours of the Wind, The Skyfall, Somebody to Love, 2080-luvulla ja Sun särkyä anna mä en.

Liput konsertteihin maksaa 15 € (musiikkiopistojen oppilaat ja alle 8.v lapset 5 €) ja lippuja saa tuntia ennen ovelta.

Konsertteihin on mahdollista ostaa lippuja ennakkoon Kirkkonummella kahvila Rostasta ja Lohjalla Cafe Laurista ja musiikkiopiston vahtimestarilta (Kirkkokatu 6, Lohja).

Lue lisää orkestereista: www.sinfistohongkong.org

Yhdistetty orkesteri harjoittelemassa