Musiikkiopisto

Kirkkonummen musiikkiopisto antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta lapsille ja nuorille. Myös musiikkileikkikoulu.

Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikinopetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille musiikinharrastajille. Opetus luo edellytykset musiikin elämänikäiselle harrastamiselle ja antaa valmiudet musiikin ammattiopintoihin.

Musiikkiopiston uudet oppilaat valitaan keväisin. Tarkempi aikataulu vaihtelee vuosittain.

Varhaisiän musiikkikasvatukseen (musiikkileikkikoulu, musiikkivalmennus, soitinvalmennus) ja avoimelle osastolle oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: www.kirkkonummi.fi/musiikkiopisto

Kansalaiset,Lapset ja lapsiperheet,Nuoret
Vapaa sivistystyö ja taidekasvatus
taideoppilaitokset / musiikkioppilaitokset