Musiikkiluokka

Haku musiikkiluokille tammi-helmikuussa 2023. Hakuaika Wilmassa alkaa 16.1. ja päättyy pe 17.2. Valintakokeet järjestetään 9.3., 10.3., 13.3. ja 14.3.

Ajankohtaista

Valintakokeet sekä kolmannelle ja seitsemännelle luokalle järjestetään Jokirinteen koulun musiikkiluokissa ”Kaiku” ja ”Tuuli” (Jokiniityntie 5, 02400 Kirkkonummi, A-ovi).
Kutsu valintakokeeseen ja tarkka valintakoeaika postitetaan ilmoittautuneiden koteihin. Huoltajat vastaavat oppilaan kuljetuksista valintakokeeseen.
Päätös julkaistaan Wilmassa.

Infotilaisuus musiikkiluokasta pidetään 25.1.2023 klo 17.30 Teamsissa. 
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisäinfoa:
Maija Kylä-Setälä 040 1269294

Musiikkiluokan infolehti 2.-luokkalaisille

Musiikkiluokan infolehti 6.-luokkalaisille

Jokirinteen koulun omat sivut

Musiikkiluokalle voivat hakea kaikki Kirkkonummen kunnan suomenkielisten koulujen toisen ja kuudennen vuosiluokan oppilaat, jotka ovat ilmoittautuneet kokeeseen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Jokirinteen koulun musiikkiluokka musiikillisesti suuntautuneille oppilaille

Jokirinteen koulun musiikkiluokka musiikillisesti suuntautuneille oppilaille. Musiikkiluokalle (3.lk ja 7. lk) oppilaat valitaan valintakokeen perusteella. Käytettävästä valintakokeesta ja pisterajoista päättävät vuosittain musiikkiluokkien opettajat yhdessä rehtorin kanssa. Musiikkiluokalle voivat hakea kaikki Kirkkonummen kunnan suomenkielisten koulujen toisen ja kuudennen vuosiluokan oppilaat, jotka ovat ilmoittautuneet kokeeseen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Kaikki kunnan toisen ja kuudennen vuosiluokan oppilaiden huoltajat saavat tietopaketin. Tietopaketti sisältää kuvauksen musiikkiluokalla opiskelemisesta, kutsun huoltajien ja oppilaiden yhteiseen tiedotustilaisuuteen joko Jokirinteen koululle tai etänä järjestettävään tilaisuuteen sekä ohjeet pääsykokeisiin ilmoittautumisesta.

Musiikkiluokkatoiminta on tarkoitettu ensisijaisesti Kirkkonummella vakituisesti asuville oppilaille. (POL 28 §). Kolmannelta ja seitsemänneltä luokalta aloittavalle musiikkiluokalle otetaan korkeintaan 28 oppilasta. Luokka perustetaan, mikäli vähintään 18 oppilasta pyrkii luokalle. Oppilaat valitaan erikseen järjestettävän pääsykokeen yhteispistemäärän mukaisessa paremmuusjärjestyksessä. Mikäli useampi oppilas saa saman alimman valintaan oikeuttavan pistemäärän, suoritetaan arvonta.

Toisesta kunnasta Kirkkonummelle muuttava oppilas voidaan ottaa musiikkiluokalle ainoastaan silloin, jos hän on käynyt vastaavanlaista musiikkiluokkaa edellisessä kotikunnassaan, ja kyseisen luokkatason musiikkiluokassa on vapaita oppilaspaikkoja.

Kansalaiset, Lapset ja lapsiperheet
Koulutus - Perusopetus
opetusryhmät / musiikkiluokat, opetus / perusopetus, opetus / painotettu opetus

Oppivelvolliset voivat hakeutua painotettuun opetukseen, joka voi olla esimerkiksi kieliä, luonnontieteitä, musiikkia, kuvataiteita tai liikuntaa.