Muistipoliklinikka

Muistipoliklinikalla tutkitaan ja selvitellään yli 70-vuotiaiden kirkkonummelaisten muistioireita ja – sairauksia. Tutkimuksiin kuuluvat muistin testaukset, omaisen haastattelu, pään kuvantamistutkimukset, toimintakyvyn arviointi sekä geriatrian erikoislääkärin ja muistihoitajan vastaanotto sekä tutkimus.Ensimmäinen käynti on laaja vastaanottokäynti, osa testeistä ja tutkimuksista on pyritty järjestämään jo ennen vastaanottokäyntiä. Seurantakäyntejä järjestetään yleensä 1-3, jolloin pyritään kartoittamaan muistisairauden vaikeusaste, potilaan etuudet, lääkehoidon sopivuus ja vaste. Jatkoseuranta siirtyy tilanteen ollessa vakaa omalle lääkärille ja mahdollisesti kotihoitoon.

Muistipoliklinikalle pääsee omalääkärin arvion perusteella lähetteellä.

Kirkkonummen terveyskeskuksen muistipoliklinikka toimii osoitteessa Virkatie 1 (terveysaseman vieressä oleva punainen puurakennus)