Muistipoliklinikka

Muistipoliklinikalla tutkitaan ja selvitellään yli 70-vuotiaiden kirkkonummelaisten muistioireita ja – sairauksia. Tutkimuksiin kuuluvat muistin testaukset, omaisen haastattelu, pään kuvantamistutkimukset, toimintakyvyn arviointi sekä geriatrian erikoislääkärin ja muistihoitajan vastaanotto sekä tutkimus.Ensimmäinen käynti on laaja vastaanottokäynti, osa testeistä ja tutkimuksista on pyritty järjestämään jo ennen vastaanottokäyntiä. Seurantakäyntejä järjestetään yleensä 1-3, jolloin pyritään kartoittamaan muistisairauden vaikeusaste, potilaan etuudet, lääkehoidon sopivuus ja vaste. Jatkoseuranta siirtyy tilanteen ollessa vakaa omalle lääkärille ja mahdollisesti kotihoitoon.

Lisätietoja antaa:
Muistihoitaja: Juuso Maria puhelinnumero: 040 8367948
Muistiohjaaja: Kemppainen Jaana puhelinnumero 050 3273597

Muistipoliklinikka muuttaa torstaina 1.12.2022 alkaen Hyvinvointikeskukseen.

Hyvinvointikeskus sijaitsee Gesterbyntien varrella n. 1,5 km Kirkkonummen keskustasta pohjoiseen osoitteessa Jokiniityntie 2.