Muistipoliklinikka

Muistipoliklinikalla tutkitaan ja selvitellään yli 70-vuotiaiden kirkkonummelaisten muistioireita ja – sairauksia. Tutkimuksiin kuuluvat muistin testaukset, omaisen haastattelu, pään kuvantamistutkimukset, toimintakyvyn arviointi sekä geriatrian erikoislääkärin ja muistihoitajan vastaanotto sekä tutkimus.Ensimmäinen käynti on laaja vastaanottokäynti, osa testeistä ja tutkimuksista on pyritty järjestämään jo ennen vastaanottokäyntiä. Seurantakäyntejä järjestetään yleensä 1-3, jolloin pyritään kartoittamaan muistisairauden vaikeusaste, potilaan etuudet, lääkehoidon sopivuus ja vaste. Jatkoseuranta siirtyy tilanteen ollessa vakaa omalle lääkärille ja mahdollisesti kotihoitoon.

Muistipoliklinikalle pääsee omalääkärin arvion perusteella lähetteellä.

Muistipoliklinikka muuttaa keskiviikosta 20.4.2022 alkaen Perhekeskukseen

Perhekeskus sijaitsee Kirkkonummen Ostarin toisessa kerroksessa, osoitteessa Asematie 3 B, 02400 Kirkkonummi. Sisäänkäynti tapahtuu musiikkiopiston puuhuvilaa vastapäätä.

Asematie on kävelykatu. Pysäköintipaikat sijaitsevat rakennuksen toisella puolella osoitteessa Asemankaari 1. Pysäköidä voi sekä ulos että parkkihalliin. Parkkihallista pääsee Perhekeskukseen suoraan hissillä.

Jo ajan varanneille asiakkaille laitetaan viesti muuttuneesta sijainnista ja ohje saapumiseen.