MTP mielenterveys- ja päihdeklinikka

MTP-klinikka on tarkoitettu yli 16-vuotiaille kirkkonummelaisille, jotka ovat huolissaan mielenterveydestään ja/tai päihteiden käytöstään tai muusta riippuvuudesta (esim. pelaaminen).

MTP-klinikalle voit hakeutua ilman ajanvarausta tai lähetettä. Palvelu on maksutonta.

MTP-klinikalla teemme yhdessä sinun kanssasi arvion tilanteestasi ja teemme tarvittaessa jatkosuunnitelman.

MTP-klinikka on avoinna arkisin

• ma-ke kello 12–15  HUOM! MTP-klinikka on ke 8.2.2023 poikkeuksellisesti avoinna klo 12.00-13.45
  • pe klo 8–11
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 12–15. HUOM! Viikonloppuisin MTP-klinikka toimii kiire vastaanoton tiloissa.

MTP-klinikan puhelinpalvelu saatavilla aukioloaikoina

• puh. 050 414 0979

MTP-klinikka sijaitsee Kirkkonummen hyvinvointikeskuksessa, Jokiniityntie 2, 2.krs. Voit ilmoittautua aulatilojen ilmoittautumisautomaatilla MTP-klinikalle.

MTP-klinikalla työskentelee sairaanhoitajia ja päihdeohjaaja. Mikäli tarvitset lääkärin palveluita tai sinulla on vakava mielenterveydenongelma (esim. harhaisuutta, psykoottisuutta, itsensä vahingoittamisen tarve) niin hae apua Kirkkonummen kiirevastaanotolta klo 8–20 tai Jorvin yhteispäivystyksestä klo 20–8.