Motoristit suosivat Cafe Porkkalaa

24.07.2019 11:10

Kategoria: Matkailu Kulttuuri

Prätkäparkilla Cafe Porkkalan edustalla oli eilen kysyntää, kun joka tiistainen motoristi-ilta keräsi jälleen kävijöitä. Tarjolla oli herkullista punakampelaa kympillä.

Ensimmäisenä motoristi-iltaan ehtivät keittiön auettua neljältä motoristit Niko Saarinen ja Johanna Johnsson Nurmijärveltä. ”Hienoa merellistä maalaismiljöötä ja paljon vanhoja rakennuksia”, ihasteli takapenkillä Porkkalantien maisemista nauttinut Johanna.

Niko keskittyi enemmän 1600-kuutioisen Harley Davidsonin pitämiseen mutkaisella tiellä. Kumpikaan ei laittanut pahakseen, että tie päällystetään lähikuukausina uudestaan lähes Cafe Porkkalaan asti.

Kahvilayrittäjä Sanna Rantanen on myös mielissään uudesta päällysteestä, joka houkuttelee hänen mukaansa varmasti enemmän kävijöitä Porkkalanniemelle. Rantanen on pitänyt Cafe Porkkalaa kolmisen vuotta, mutta itse kahvila on kymmenien vuosien ikäinen eli perinteitä riittää.

”Kanootilla tai pienellä veneellä pääsee kahvilan laituriin myös meren puolelta, jossa on suojainen lahti. Motoristien lisäksi tämä on myös pappatuntureita harrastavan Porkkalan Tunareiden vakiopaikka”, iloitsi Sanna.

Sanna rakennutti kahvilan viereen kesäkeittiön, jotta kahvilasta saa myös kunnon ruokaa. Ruokatarjoilua on etenkin viikonloppuisin, kun enemmän väkeä on liikkeellä.

”Harmi vaan, kun bussi 902 ei kulje kuin arkipäivisin Porkkalaan. Aivan kahvilan kohdalla ei ole pysäkkiä, mutta hyvin bussikuskit kuulemma pysähtyvät kahvilan kohdalla aina tarvittaessa”, Sanna tuumasi.

Kirkkonummen ensi vuonna valmistuvan kulttuuristrategian valmistelu on nyt hyvässä vauhdissa, mille pontta antaa kulttuurin projektisihteeri Jari Kallion kesäkiertue kunnan kulttuurikohteissa ja -tapahtumissa. Nyt oli vuorossa Cafe Porkkala.

https://www.facebook.com/cafeporkkala

https://www.facebook.com/mcporkkala

Facebook: #strategiasihteerinkesäkiertue

Cafe Porkkala