Ministeri Sanna Marin vieraili Kirkkonummen pääkirjastossa

03.07.2019 17:34

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Kirjasto

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin vieraili keskiviikkona 3.7. Kirkkonummen pääkirjastossa esittelemässä hallitusohjelmaa ja keskustelemassa siitä paikalle saapuneiden kanssa.

Pääkirjaston tila oli tupaten täynnä hallitusohjelmasta kiinnostunutta yleisöä, ja keskustelu oli vilkasta. Ministeri Marin vastaili kysymyksiin, jotka liittyivät etenkin liikenteeseen sekä sote- ja asumisasioihin. Liikenteestä esille nousivat ratahankkeet, taksiuudistus, lentoliikenteen päästöt sekä sähköautot ja niiden latausverkostot. Sote-asioista puhutti ennen kaikkea hoitajamitoitus ja asumisasioissa esteettömän asumisen mahdollistaminen. Yleisön kysymyksiin vastasivat ministeri Marinin lisäksi myös kansanedustajat Veronica Rehn-Kivi ja Tiina Elo.

Ministerin vierailu kuului hallituksen kirjastokiertueeseen, jossa ministerit kiertävät kesän aikana kirjastoissa eri puolilla Suomea. Keskusteluiden tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla kansalaisilta palautetta hallitusohjelmasta.

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin