Mikä nimeksi Kirkkonummen uudelle kirjastotalolle?

20.08.2019 13:22

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen uusi kirjastotalo valmistuu keväällä 2020. Kirjaston lisäksi saman katon alta löytyvät myös asukaspuisto ja nuorisotila, musiikkileikkikoulu sekä Toimarin pyörittämä kahvila.

Tuleva kirjastotalo haluaa toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset kuntalaiset. Talossa luetaan, leikitään, pelataan, keskustellaan, nautitaan esiintymisistä, kahvitellaan, opiskellaan, kokoustetaan tai vain oleskellaan.

Onko sinulla hyvä idea nimeksi tälle monimuotoiselle talolle, joka rakennetaan kuntalaisten olohuoneeksi? Nimi saa mielellään olla suuhun sopiva molemmilla kotimaisilla kielillä, helposti muistettava ja kaikenikäisten käyttöön käypä.

Sopivaa nimeä etsitään ideakilpailulla, joka alkaa Kirkkonummi-päivillä ja on avoinna syyskuun loppuun asti. Ideakilpailuun voi osallistua täyttämällä nettilomakkeen, johon löytyy linkki kirjaston kotisivuilta perjantaista 23.8. alkaen.

Kilpailuun voi osallistua yhdellä tai useammalla nimiehdotuksella. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan muutama elokuvalippupaketti kahdelle. Arvontaan osallistuvilta tarvitsemme myös yhteystiedot, joita ei käytetä muihin tarkoituksiin. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Lopullisen päätöksen kirjastotalon nimestä tekee työryhmä. Työryhmään kuuluu talon toimijoiden ja nuorisovaltuuston edustajia sekä sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan edustajat Maarit Orko ja Irja Bergholm. Heidän lisäkseen työryhmän jäseniä ovat myös kirkkonummelaiset kirjailijat Timo Parvela ja Katarina von Numers-Ekman.

Mikä nimeksi Kirkkonummen uudelle kirjastotalolle?