Mestan kielikahviloissa puhutaan suomea

26.07.2018 12:38

Kategoria: Kirjasto

Elokuun puolesta välistä lähtien Kirkkonummella voi harjoitella suomen kieltä kolmena päivänä viikossa maksuttomissa suomen kielen kielikahviloissa. Kahvilat pidetään Mestassa (os. Kirkkotallintie 2) maanantaisin klo 16–17.30, tiistaisin klo 17–19 ja torstaisin klo 16–17.30. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 13.8.

Kielikahviloissa keskustellaan vaihtuvista aiheista rennossa ilmapiirissä, ja osallistua voi niille kerroille, kun se itselle parhaiten sopii. Suomen kielen kielikahvila on tarkoitettu kaikille, niin suomen kieltä harjoitteleville kuin äidinkielenään tai muutoin sujuvasti suomea puhuvillekin. Vetäjinä toimivat SPR Kirkkonummi-Siuntion osaston vapaaehtoiset.

Tervetuloa juttelemaan ja oppimaan!

Järj. SPR Kirkkonummi-Siuntion osasto ja Kirkkonummen kirjasto. Lisätietoja: helena.elomaa@gmail.com tai puh. 040 588 6434.

Mestan kielikahviloissa puhutaan suomea