Meikon retkipäivässä tutkittiin luontoa Muumien kanssa ja herkuteltiin tikkupullalla

06.09.2018 18:00

Kategoria: Vapaa-aika Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Sunnuntaina 2.9. lapsiperheet pääsivät seikkailemaan Meikon luontoon Muumien kanssa. Reilun kolmen kilometrin mittainen kävely Kuikankierroksella sujui vauhdilla, kun välillä harjoiteltiin ensiaputaitoja, tutkittiin kasveja ja opastettiin toista oikeaan suuntaan. Aktiiviliikkujat pääsivät puolestaan yli kahdeksan kilometrin Meikonkierroksella nauttimaan liikunnasta, huikeista maisemista ja alueen historiasta. Retkeilyn jälkeen maistuivat itse paistetut tikkupullat ja kuuma mehu.

Meikon alueella on kolme erilaista merkittyä reittiä, jotka ovat merkitty luontoon värikoodein. Meikonkierros (8,3 km) keltaisella, Kuikankierros (3,2 km) punaisella ja Kotokierros (4,4 km) vihreällä. Katso kartasta reittien tarkemmat sijainnit.

Meikon retkipäivä järjestettiin yhteistyössä:

Kirkkonummen Urheilijat ry, Porkkalan Polku ry, Kirkkonummen Metsänkävijät ry ja Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut

meikossa