Meiko retkeilypäivä kutsuu 10.9. klo 10.00 alkaen

01.09.2017 12:16

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Vapaa-aika

Meikon ulkoilualueelle on tehty reittimerkintöjä ja kunnan nuoriso- ja liikuntapalvelut juhlistaa yhteistyökumppaneiden kera Suomi 100 –henkeen Kuikan ja Meikon kierrosten merkitsemistä retkeilypäivällä sunnuntaina 10.9. klo 10.00-15.00. Tarjoamme Ribergetin nuotiopaikalla kuumaa juotavaa sekä tikkupullaa.

Nuotiopaikasta on huolehtimassa Kirkkonummen Metsänkävijät, joten tikkupullan paisto onnistuu kokemattomiltakin. Tarjottavaa on rajallinen määrä, joten mahdollisuus myös omien eväiden syöntiin tai omien makkaroiden paistoon. Luontoa säästäen toivomme, että jokaisella retkeilijällä on mukanaan oma muki, josta voi juoda kuumaa juotavaa. Alueelle ei ole julkista liikennettä, joten huomioittehan saapuessanne rajalliset paikoitusalueet.

Muistattehan pakata reppuunne juomapullon, istuinalustan ja pukea päällenne säänmukaiset varusteet ja hyvät jalkineet. Tapahtuma alkaa klo 10.00 parkkipaikalta, Korsolammentien päädystä. Jaamme halukkaille alueen karttoja sekä 10.15 starttaavat opastetut kierrokset.

Alueen kartta (pdf)

Lapsiperheiden Kuikan kierros

Lapsiperheille suunnattu, punaisin merkein merkitty 3,2 kilometrin mittainen Kuikan kierros tutustuttaa lapset syksyiseen luontoon mm. luontoaiheisten rastipisteiden avulla. Kirkkonummen kansalaisopiston Virpi Jussila lähtee kiertämään klo 10.15 ja klo 12.00 lapsiperheiden kanssa Kuikan kierrosta. Lähtö parkkipaikalta. Jokainen perhe saa kulkea kuitenkin omaan tahtiinsa ja tapahtumaan voi halutessaan tulla myös oman aikataulunsa mukaan. Erityislasten perheiden tukena paikalla on myös nuoriso- ja liikuntapalveluiden erityisryhmien liikunnanohjaaja Bea Söderholm.

Liikkujien Meikon kierros

Keltaisin merkein merkitty Meikon 8,3 kilometrin mittaiselle reitille tutustutaan Porkkalan Polun opastuksella. Pidemmällä kierroksella pääset nauttimaan luonnon monipuolisuudesta, upeista maisemista sekä mahdollisesti kuulet historian havinaa.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut kiittää yhteistyökumppaneita!

Pitkospuut Meiko