Mattimyöhäiset vielä mukaan Kirkkonummi-päiville!

03.07.2019 13:39

Kategoria: Kirkkonummi-päivät Kulttuuri

Elokuun lopulla järjestettävien Kirkkonummi-päivien konsertit, näyttelyt ja muut tapahtumat alkavat olla selvillä, mutta mattimyöhäiset yritykset ja yhteisöt voivat vielä ilmoittautua mukaan heinäkuun loppuun mennessä tällä lomakkeella.

Kirkkonummi-päivien yksi isoimmista tapahtumista on Järjestötori, jonne paikalliset yhdistykset voivat vielä ilmoittautua tällä lomakkeella. Samoilla lomakkeilla voi lähettää myös tarkentavia tietoja aiemmin lähetettyihin ilmoittautumisiin.

”Ilmoittautumisten perusteella laaditaan iso ilmoitus paikalliseen lehteen. Lisäksi Kirkkonummi-päivät ovat näkyvästi esillä kunnan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa”, korostaa kunnan kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta.

Viimeisimmässä kaikille kuntalaisille avoimessa suunnittelukokouksessa kunnantalolla korostettiin hastagien käyttöä kaikessa Kirkkonummi-päiviin liittyvässä viestinnässä. Näin kaikki tapahtumasta kiinnostuneet löytävät tietoa myös #kirkkonummipäivät- ja #kyrkslättsdagarna-merkinnöillä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Kaikkien Kirkkonummi-päivään osallistuvien on hyvä muistaa markkinoida omaa tapahtumaansa sosiaalisen median lisäksi myös kunnan Tapahtumat-palstalla, jonne voi ilmoittaa oman tapahtuman pääsivulla olevan linkin kautta.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja tiedottamista. Tiedot suunnittelun etenemisestä löytyvät Kirkkonummi-päivien nettisivulta. Käy tykkäämässä myös tapahtuman Facebook-sivuja, jonne oman tapahtuman tiedot on hyvä ilmoittaa erikseen.

Jos haluat varata Kirkkonummen puistoja tai aukioita, niin ota yhteys Lupapisteeseen.

Kirkkonummi-päivät 2018