Matkakorttien vaihto on alkanut – vaihda matkakorttisi HSL-kortiksi tai lataa HSL-sovellus

29.10.2018 12:56

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

Matkakortin käyttäjien on vaihdettava matkakorttinsa uuteen HSL-korttiin tai ryhdyttävä HSL-sovelluksen käyttäjäksi, jolloin hän ostaa lippunsa mobiilisti.  Kortin voi vaihtaa kaikissa matkakortin lataus- ja jälleenmyyntipisteissä.

Voit ostaa lipun myös mobiilisti

Jos lipun maksaminen mobiilisti tuntuu luontevalta, voit siirtyä käyttämään matkakortin sijaan HSL-sovellusta. Sovelluksella voi tällä hetkellä ostaa aikuisten kausilippuja sekä aikuisten ja lasten kerta- ja vuorokausilippuja. Opiskelijoiden kausiliput tulevat sovellukseen vuoden vaihteessa. HSL-sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta. Matkakortilla olevia tietoja ei voi siirtää HSL-sovellukseen.

Uusi vyöhykemalli hinnoitteluun keväällä 2019

Vanhat kortit lakkaavat toimimasta, kun HSL-alueella siirrytään hinnoittelussa uuteen vyöhykemalliin, jonka on tarkoitus tulla käyttöön keväällä 2019. Kortin voi vaihtaa maksutta siihen asti kaikissa myyntipisteissä. Sen jälkeen kortti on käytävä vaihtamassa HSL:n palvelupisteessä ja vaihto maksaa kuusi euroa. Matkakortit ja HSL-kortit toimivat vaihtoaikana rinnakkain.

Kirkkonummella kortin vaihtopisteitä ovat

• K-Citymarket
  • R-kioski
  • Prisma
  • R-kioski, Kirkkonummen asema
  • K-Market Masala
  • R-kioski Veikkola

Kortti on vaihdettava uuteen ennen vyöhykeuudistusta, sillä vanhat kortit eivät toimi uusien vyöhykkeiden käyttöönoton jälkeen.

Lisätietoja HSL

HSL matkakortti