Osallistu ainutlaatuisen sarjan tekemiseen - Matka kirkkonummelaisuuteen -dokumentin Vapaa sana -haastattelut 25.5.

13.05.2019 11:30

Kategoria: Kulttuuri Asuminen ja ympäristö

Kirkkonummen kunnan 10-osainen dokumenttisarja ”Matka kirkkonummelaisuuteen” keskittyy kirkkonummelaisuuden syvimmän olemuksen selvittämiseen ja avaa kirkkonummelaisuuden syntyä monelta eri kantilta. Jaksossa 8 on tarkoitus selvittää Kirkkonummella asuvilta ihmisiltä, mikä Kirkkonummessa on parasta ja mikä siitä tekee ainutlaatuisen paikan asua. Nämä voivat olla muistoja eletystä ajasta tai asioita, jotka asukas kokee tärkeäksi juuri tällä hetkellä.

Jokaisella kuntalaisella on siis mahdollisuus saada itsensä osaksi historiankirjoja osallistumalla ”vapaa sana” -tyyliseen haastattelutilaisuuteen Kirkkonummen torilla 25.5.2019 kello 10-12.30.

Paikalle voi tulla vapaasti ja haastattelut tehdään torilla kuvausryhmän kanssa. Dokumentin tekijät haluavat löytää mahdollisimman henkilökohtaisia ja ainutlaatuisia kokemuksia, joista muut kuntalaiset voivat inspiroitua ja löytää uudenlaisia kulmia Kirkkonummella asumiseen.

Nyt on sinun vuorosi kertoa kirkkonummelaisuudesta. Tervetuloa paikalle!

Vapaa sana -tilaisuus Kirkkonummen torilla 25.5.2019 klo 10.00 - 12.30.

Lisätiedot: pia@concreto.fi

Huom. Tapahtumassa on säävaraus.

Vapaa sana torilla 25.5.