Maskisuositus Kirkkonummen kouluissa jatkuu toistaiseksi ennallaan – maskin käyttöä suositellaan oppilaille vuosiluokilla 6-9

09.04.2021 15:31

Kategoria: Opetus Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Lapset

Virallisena linjauksena HUS on kokouksessaan 8.4.2021 päättänyt täsmentää aiemmin tällä viikolla annettua esi- ja alakoulujen kasvomaskisuositusta seuraavassa kokouksessa, jossa käsitellään myös tekeillä oleva asiantuntijaohjeistus aiheesta. Suosituksen käyttöönottoa suositellaan siirrettäväksi seuraavan kokouksen jälkeen.

Kirkkonummen tartuntatautiviranomaisen kanssa on sovittu, että koska 6-11 -vuotiaiden maskisuositukseen on eilen (8.4.2021) tiedotettu olevan tulossa ensi viikolla HUS koronakoordinaatioryhmän täsmennyksiä, odotamme niitä, emmekä toistaiseksi lähde toimeenpanemaan maskinkäyttöä tässä ikäryhmässä.

Koronaepidemiassa tilanteet muuttuvat nopeastikin ja erilaisia päätöksiä ja suosituksia joudutaan tekemään parhaan senhetkisen tiedon varassa. Tavoitteena kaikilla on epidemian hallinta ja toivottavasti laantuminenkin. Tämän kyseisen alakoululaisten maskipäätöksen kanssa otetaan aikalisä.

Kirkkonummen majakkalogo