Masalantien ensimmäisen vaiheen ja Vesitorninmäen ensimmäisen vaiheen rakennustyöt on saatu päätökseen

03.08.2020 09:23

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Kadut ja tiet

Masalantien 1. vaiheen rakennustyöt on saatu päätökseen. Ensimmäiseen vaiheeseen kuului Masalantie välillä Puolukkamäki-Tinakuja, Sundsbergintie välilällä Masalantie – radan alikulku, Sepänkyläntie välillä Masalantie- Bjönsinpolun alikulku, Vernerinpolku ja Rydmanintie.

Rakentamisella pyrittiin parantamaan liittymäjärjestelyitä ja sujuvoittamaan liikennettä muun muassa liikenneympyrällä Masalantien ja Sundsbergintien risteyksessä sekä liikennevaloilla Sepänkyläntien ja Masalantien risteyksessä.   

Kohteen urakoitsijana toimi Oy Göran Hagelberg Ab.

Myös Vesitorninmäen 1. vaiheen rakennustyöt on saatu päätökseen. Ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin alueen länsiosa, johon kuului uusi Jokiniityntie, Jolkbyn joen ylittävä kevyen liikenteen silta urheilupuiston puolelle ja puistoraitit. Samassa urakassa rakennettiin Jokirinteen oppimiskeskuksen pihan toimintoja täydentävä lasten liikunnallinen alue, katusählykenttä, monitoimiareena, katukoriskenttä ja ulkokuntoilualue.

Kohteen urakoitsijana toimi Oy Göran Hagelberg Ab.

Kuntalaisia pyydetään huomioimaan, että Jokiniityntie on umpikatu, jonka päässä ei pääse ajoneuvolla kääntymään. Kääntöpaikka sijaitsee Jokirinteen oppimiskeskuksen vieressä.

Lisätietoja urakoista: kunnallistekniikka@kirkkonummi.fi

Masalantie: 

Vesitorninmäki: