Masalanportin asemakaava-alueen 2. vaiheen katusuunnitelmaluonnokset katsottavissa kunnan verkkosivuilla

07.12.2021 11:45

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Kadut ja tiet

Kunnallistekniikkapalvelut järjestää Masalassa sijaitsevan Masalanportin asemakaava-alueen 2. vaiheen katusuunnitelmista asukastilaisuuden sähköisesti kunnan verkkosivuilla. Esittelymateriaali on katsottavissa kunnan verkkosivuilla 7.-13.12.2021 välisen ajan. Paperiversiot suunnitelmista ovat katsottavissa myös kunnantalon palvelupisteellä (Ervastintie 2) kunnantalon aukioloaikoina.

Suunnitelmat löytyvät kunnan verkkosivuilta:

Asuminen ja ympäristö -> kadut ja tiet -> suunnittelu -> asukastilaisuudet

Suunnitelmista voi antaa palautetta verkkosivuilta löytyvän sähköisen lomakkeen kautta tai kunnantalon palvelupisteellä olevalla lomakkeella. Suunnitelmista antaa lisätietoja puhelimitse maanantaina 13.12 klo 12-14 välisenä aikana suunnitteluinsinööri Saara Koivumäki puh. 040 541 8462 sekä Sweco Infra & Rail Oy:sta projektipäällikkö Suvi Kylmänen puh. 040 186 7204.

Lisätietoa hankkeesta saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen: katusuunnittelu@kirkkonummi.fi

Suunnitteluinsinööri

Masalanportti 2. vaihe