Masalan kirjastossa juhlitaan lauantaina 4.5.

16.04.2019 09:18

Kategoria: Kirjasto

Masalan omatoimikirjaston avajaisia ja Masalan kirjaston 20-vuotisjuhlia vietetään lauantaina 4.5., jolloin kirjastossa on ohjelmaa koko perheelle klo 10–15. Tarjolla on täytekakkua 500 ensimmäiselle, kahvia ja teetä sekä lapsille mehua. Juhlan kunniaksi jaossa on myös ilmapalloja! Juhlapäivän puheesta vastaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Haapaniemi klo 12.

Avajaisissa niin aikuiset kuin lapsetkin voivat ottaa iholleen säihkyvän kimallekuvan. Klo 10.30 alkaen jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn artistit tekevät halukkaille yli 3-vuotiaille glittertatuointeja kolmen tunnin ajan. Valittavana on eri malleja ja kimaltavia värejä. Glittertatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useita päiviä. Glittertatuointimalleja ovat esimerkiksi sydän, delfiini, lepakko, perhonen ja dinosaurus.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu -bändi esiintyy suomeksi klo 11 ja ruotsiksi 12.30. Yhtye soittaa iloista ja tarttuvaa lastenmusiikkia ja on pohjoismaiden eniten striimattu lasten bändi. Lavalla Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu tekee intensiivisen sekä ratkiriemukkaan esityksen. Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös congarummuiksi. Bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tumppi ja Makke.

Musiikkia aikuisempaan makuun tarjoilee Greyhound Jazz Band, joka esiintyy klo 14–15. Greyhound Jazz Band on vahvasti Kirkkonummelle kotiutunut lähes 10 vuotta toiminut yhtye, joka soittaa iloisen jazzahtavaa musiikkia.

Avajaisissa voi myös kätevästi rekisteröityä omatoimikirjaston käyttäjäksi ja saada opastusta omatoimikirjastossa asioimiseen. Avajaisten jälkeen Masalan kirjasto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa omatoimitekniikan ansiosta: sunnuntaista torstaihin kello 7−21 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 7−18. Henkilökunta on paikalla kuten ennenkin eli maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 15−20 ja keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 10−15.

Tervetuloa omatoimikirjaston avajaisiin ja 20-vuotisjuhliin kaikki kuntalaiset, kirjaston ystävät, yhteistyökumppanit ja omatoimikirjastosta kiinnostuneet! Juhlitaan kirjastoa yhdessä!

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu -bändi esiintyy suomeksi klo 11 ja ruotsiksi 12.30.