Masalan ja Veikkolan kirjastot ovat auki

11.08.2020 10:39

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen lähikirjastot Masalassa ja Veikkolassa palvelevat normaalisti, ja vielä elokuussa lainatulle materiaalille saa kuuden viikon pidennetyn kesälaina-ajan. Kesälaina-aika koskee kaikkea muuta aineistoa paitsi tänä vuonna hankittuja kirjoja ja elokuvia. Lähikirjastot myös tilaavat kaukolainoja niitä tarvitseville.

Lähikirjastot ovat elokuussa auki arkisin. Masalan kirjasto on auki maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 15–20 ja keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 10–15. Veikkolan kirjastoon pääsee asioimaan maanantaisin klo 14–20, tiistaisin ja torstaisin klo 14–19 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15. Syyskuun alusta alkaen lähikirjastot palvelevat myös lauantaisin klo 10–15.

Masalassa voit käyttää myös omatoimikirjastoa silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimiaikana pääset sisälle kirjastoon kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Omatoimiaikana voit esimerkiksi lainata ja palauttaa aineistoa, noutaa varauksesi, käyttää asiakastietokoneita ja lukea lehtiä. Kirjastossa on langaton verkko.

Masalan omatoimikirjasto palvelee sunnuntaista torstaihin klo 7–21 ja perjantaista lauantaihin klo 7–18. Omatoimikirjaston käyttöoikeuden saat, kun käyt kirjastossa hyväksymässä omatoimikirjaston käyttösäännöt kirjallisesti. Tällä hetkellä se onnistuu Masalan ja Veikkolan kirjastoissa. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen omatoimikirjaston käyttöön.

Kirkkonummen pääkirjasto ja Mesta on toistaiseksi suljettu eikä kirjastoauto aja, sillä kirjastot muuttavat uuteen Kirkkonummen kirjastotalo Fyyriin. Pääkirjaston lisäksi Fyyriin tulee nuorisotila, asukaspuisto, muskari, kahvila sekä useita monikäyttöisiä ja erikokoisia tiloja kaikkien kuntalaisten käyttöön. Fyyri avataan myöhemmin syksyllä, kun talon kaikki toimijat ovat muuttaneet ja rakennus on kalustettu. Avaamisajankohdasta tiedotamme myöhemmin.

Kuva: Nina Serow

Masalan ja Veikkolan kirjastot ovat auki