Masalan ja Veikkolan kirjastojen aukioloajat muuttuvat 5.10. alkaen

30.09.2020 13:43

Kategoria: Kirjasto

Lähikirjastojen aukioloajat muuttuvat 5.10. alkaen. Veikkolan kirjaston maanantaiaukiolo supistuu tunnilla, eli Veikkolan kirjasto on jatkossa maanantaisin auki klo 14–19. Masalan kirjastossa ei enää ole henkilökuntaa paikalla lauantaisin, mutta siellä voi jatkossakin asioida viikonloppuisin omatoimikirjaston ansiosta.

Omatoimiaikana Masalan kirjastoon pääsee sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Omatoimiaikana voi esimerkiksi lainata ja palauttaa aineistoa, noutaa varauksia, käyttää asiakastietokoneita ja lukea lehtiä. Kirjastossa on langaton verkko.

Masalan omatoimikirjasto palvelee sunnuntaista torstaihin klo 7–21 ja perjantaista lauantaihin klo 7–18. Omatoimikirjaston käyttöoikeuden saat, kun käyt kirjastossa hyväksymässä omatoimikirjaston käyttösäännöt kirjallisesti. Tällä hetkellä se onnistuu Masalan ja Veikkolan kirjastoissa. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen omatoimikirjaston käyttöön. 

Muutosten jälkeen Masalan kirjasto on avoinna niin, että henkilökuntaa on paikalla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 15–20 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15. Veikkolan kirjasto palvelee maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 14–19 sekä keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 10–15.  

Muutokset lähikirjastojen aukioloaikoihin johtuvat riittämättömästä henkilöstöresurssista. Kirkkonummen kirjastotalo Fyyri avataan yleisölle perjantaina 9.10. Uusi kirjastotalo on kaksi kertaa vanhan kirjaston kokoinen ja vaatii näin ollen enemmän henkilökuntaa.

Veikkolan kirjasto