Marsalkan hopeatorvet soi itsenäisyyspäivän juhlassa

09.12.2019 11:07

Kategoria: Kulttuuri

Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla Kirkkonummella jatkui seppelten laskun ja jumalanpalveluksen jälkeen kunnantalolla, jossa Santeri Paljakka Kirkkonummen musiikkiopistosta esitti trumpetilla kappaleen Marsalkan hopeatorvet.

Raaseporin Maakuntakomppania lähetti lahjakorein varustettuja sotilaspartioita matkaan tervehtimään veteraanijärjestöjen nimeämiä sotainvalideja, veteraaneja ja lottia. Komppania halusi näin lyhentää kunniavelkaa itsenäisyytemme puolustajille.

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz toi kunnan tervehdyksen, minkä jälkeen musiikkiopiston Trio LIA soitti vauhdikkaan suomalaisen kansansävelmän Karjalan poikii.

Juhlapuheen piti Rannikkoprikaatin kommodori Janne Huusko. Tilaisuus päättyi Maamme-lauluun, joka laulettiin yhdessä suomeksi ja ruotsiksi.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Itsenäisyyspäivän juhlien valokuva-albumi.

Marsalkan