Maksuttomat ryhmät

MAKSUTTOMAT VESIJUMPAT

Herätä kehosi rennolla, mutta tehokkaalla 35 minuuttisella vesijumpalla. Mukaan pääset pelkällä uimahallin sisäänpääsymaksulla! Taso 1-2 eli jumpat ovat tarkoitettu hyväkuntoisille tai liikuntaa jonkin verran harrastaneille.

Tiistai

06.30-07.05    AAMUVIRKKUJEN VESIJUMPPA, iso allas, matala osa

07.30-08.05   AAMUVIRKKUJEN VESIJUMPPA, iso allas, matala osa

Torstai

06.30-07.05    AAMUVIRKKUJEN VESIJUMPPA, iso allas, matala osa

07.30-08.05    AAMUVIRKKUJEN VESIJUMPPA, iso allas, matala osa

Perjantai

07.30-08.05    AAMUVIRKKUJEN SYVÄVESIJUMPPA, iso allas, syvä osa

MAKSUTTOMAT LYHYTKURSSIT

Ilmoittaudu www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai p. 040126 9404

VESIJUOKSUKURSSI (392), taso 1 Huom! Uimahallin sisäänpääsymaksu.

Perjantaisin klo 12.00-12.45 (20.3.-3.4.2020)

Kurssilla opetellaan vesijuoksun tekniikkaa. Tarkoituksena on myös ideoida erilaisia tapoja, joilla tuoda vesijuoksuun vaihtelua. Kurssi sopii vasta-alkajille. Uimahalli, iso allas. Kurssi sisältää 3 kertaa, maksuton! Huom! Uimahallin sisäänpääsymaksu tulee maksaa jokaisella käyntikerralla erikseen.

VERTAISOHJAAJIEN RYHMÄT

Ryhmiä ohjaa nuoriso- ja liikuntapalveluiden kouluttamat vapaaehtoiset vertaisohjaajat. Avainasemassa on iloinen tekeminen ja rento yhdessäolo. Liikuntamuodot ovat helppoja. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kuntoiset naiset ja miehet. Maksuton toiminta, ilmoittautuminen nuoriso- ja liikuntapalveluihin www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi.

Perjantai

18.15-19.15   TANSSITUOKIO KEHITYSVAMMAISILLE (501), Työkeskus

Lisätietoja antaa erityisryhmien liikunnanohjaaja Beatrice Söderholm p. 040-563 4317

Ohjatun liikunnan tasot

Valitse itsellesi taso, joka vastaa tämänhetkistä kuntoasi.

Taso 1: Hyväkuntoisille tarkoitettua liikuntaa.

Taso 2: Liikuntaa jonkin verran harrastaneelle, hieman rauhallisempaa liikuntaa kuin taso 1.

Taso 3: Toimintakyky heikentynyt, sovellettua liikuntaa.

Taso 4: Toimintakyvyssä huomattavia rajoituksia. Tunti on hidastempoinen ja oman avustajan käyttäminen mahdollista.