Maksuttomat MyHobby- ja TALENT ryhmät tavoittivat keväällä yli 400 lasta

02.07.2020 12:50

Kategoria: Lapset Liikunta ja ulkoilu Nuoret Nuoriso- ja liikuntapalvelut

MyHobby -ja TALENT -harrastustoiminta mahdollisti kevään aikana 420 lapselle osallistumisen maksuttomaan harrastustoimintaan. Ryhmiä oli yhteensä 37 ja harrastuksia oli kulttuurin, liikunnan, musiikin, tieteen ja koodauksen parissa.

Lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan kehittämiseen Kirkkonummella saatiin Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämää valtionavustusta ja toiminta tulee jatkumaan myös syksyllä 2020 ja keväällä 2021.

Harrastuksia oli järjestämässä merkittävä joukko kirkkonummelaisia yhdistyksiä, yrityksiä sekä kunnan työntekijöitä. Kiitos kaikille maksuttoman lasten harrastustoiminnan mahdollistajille ja toiminnan järjestäjille:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut, Gladius Kirkkonummi, Kirkkonummen urheilijat, Kirkkonummi Rangers, Veikkolan Veikot, Kirkkonummen Liikuntakeskus, Masalan Kisa, KNUF, FC Wild, Kirkkonummen Kirjastonystävät, FC Kirkkonummi

myhobby