Maksuttomat MyHobby- ja TALENT -harrastusryhmät lapsille ja nuorille käynnistyvät

20.08.2021 15:00

Kategoria: Nuoret Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Maksuttomat lasten ja nuorten MyHobby ja TALENT -harrastusryhmät alkavat. Tulossa mm. kädentaitoja, elokuva- ja animaatiota, teatteria, krav magaa, musiikkia, ympäristökoulua, erilaisia monipuolisia liikuntaryhmiä, kuntosalitoimintaa, sanataidetta ja keramiikkaa.

MyHobby-ryhmät on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille ja TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea.  Harrastuksia on tulossa vielä lisää ja niitä lisätään palveluun, joten seuraattehan sivua.
Osaan harrastusryhmistä on jo ilmoittautumiset käynnissä.

Löydätte ryhmät ja ilmoittautumislinkit osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

Lisätietoa harrastustoiminnasta harrastuskoordinaattorilta, harrastustoiminta@kirkkonummi.fi