Maksutonta neuvontaa ja koulutusta yrittäjille

25.11.2020 14:30

Kategoria: Yrittäjyys

Tiesithän, että Kirkkonummen kunta tarjoaa YritysEspoon kautta monipuolisia yrityspalveluita kirkkonummelaisille yrittäjille – YritysEspoo sparraa ja ohjaa yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Neuvontapalveluja annetaan tällä hetkellä etäyhteyksillä ja neuvonta-aika varataan etukäteen: https://www.yritysespoo.fi/yhteystiedot/

Lue YritysEspoon uutiskirje, jossa uutisia Business Espoosta sekä loppuvuoden verkkokoulutukset ja -tapahtumat. Seuraavat koulutukset ovat:

27.11. Kuinka kohtaat verkossa? -koulutus (ilmoittaudu tänään!)

1.12. Lakiklinikka

Kirkkonummen kunta on myös WIMMA-hankkeessa mukana

WIMMA – We Master the IoT -hankkeessa tuetaan teollisuusyritysten digitaalista uudistumista sekä pk-yritysten uuden liiketoiminnan luontia digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2019 – 31.3.2022. Hanketta toteuttaa Teknologiakeskus TechVilla Oy, ja sitä rahoittavat Etelä-Suomen EAKR-ohjelmasta Uudenmaanliitto, Hämeen liitto, yritykset, Riihimäen – Hyvinkään kauppakamari sekä KUUMA-seutu liikelaitos.

Hankkeessa järjestetään maksuttomia webinaareja yrittäjille, seuraavana Muutoksen johtaminen 15.12. >>

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: yritykset(a)kirkkonummi.fi