Majakkaelokuvien tapahtuma

29.02.2020 13:00 - 29.02.2020 17:00
Kino Kirkkonummi, Munkinmäentie 17

Kategoria: Kulttuuri

Suomen Majakkaseura järjestää Kirkkonummen Kinossa tapahtuman, jossa esitetään ensin ilmaiseksi kaksi seuran uusinta elokuvaa Haaksirikkojen Märket ja Matkani majakalle klo 13 ja 14. Tämän jälkeen on klo 15 vuorossa kymmenen euroa maksava yhdysvaltalainen elokuva The Lighthouse, jossa majakkaelämän kuvaus on arvostelujen mukaan rankkaa ja aidon tuntuista. The Lighthouse valmistui viime vuonna.

Elokuvateatterin aulassa on myynnissä Majakkaseuran tuotteita, kuten majakka-aiheisia kirjoja, kalentereita ja paitoja. Tuotto käytetään majakkakulttuurin ja -rakennusten ylläpitoon. Samalla seura kertoo Porkkalan majakat -kirja ja -elokuvahankkeen tuoreimmat kuulumiset. Kirkkonummen Porkkalan majakat ovat Rönnskär ja Kallbåda, joista jälkimmäinen täyttää tänä vuonna sata vuotta ja Rönnskär 220 vuotta.

Tapahtuman lisätiedot (PDF)

Majakkaelokuvien tapahtuma