Mahdollisuus ihanaan kesäiseen viikkoon lasten teatterileirillä järven rannalla

23.04.2018 09:45

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Lasten leiripaikkana on kauniissa maisemassa sijaitseva Sjökullan koulu, aivan Tampaja-järven rannalla. Teatterin tekemisen lisäksi uimaankin siis pääsee (valvotusti) vaikka joka päivä jos haluaa. Maastossa ja pihaympäristössä on hienot mahdollisuudet myös hauskoihin ulkoleikkeihin ja liikkumiseen. Lisäksi koululla on erinomainen liikuntasali, jossa voi esimerkiksi heitellä koreja tai kokeilla kinballia. Tekemistä on paljon, mutta toki leirillä on välillä ihan omaakin aikaa, vaikkapa kirjan lukemiseen tai vain mukavaan oleiluun. Yksin ei kuitenkaan tarvitse koskaan olla. Leirillä on paljon uusia kavereita, ja myös useita nuorisotyön ammattilaisia pitämässä lapsista huolta.

Lapsen ei tarvitse osata mitään etukäteen, sillä tutustumme näyttelemiseen yhdessä, leikkien ja hauskojen harjoitteiden avulla.  Teatteriopettajat ovat pitkän kokemuksen omaavia alansa ammattilaisia.

Leiri huipentuu viikon aikana valmistettuun yleisöesitykseen, jota koko perhe ja ystävät ovat tervetulleita seuraamaan.

Majoittuminen tapahtuu uusissa ja viihtyisissä luokkahuoneissa, jonne tuodaan kunnolliset patjat järjestäjien toimesta.

Leiri on tarkoitettu 9-12-vuotiaille lapsille.

Leirimaksu 170 € ja se sisältää kaikki ruokailut, opetuksen, materiaalikulut, majoituksen, vakuutuksen sekä menokuljetuksen leiripaikalle. (Keskusta-Masala-Veikkola-Sjökulla). Yhteistä paluukuljetusta ei järjestetä, mutta tarvittaessa paluukyytien saamisessa avustetaan. 

Myös nuorten teatterileirillä (yli 13 vuotiaat) 11.-15.6.2018, Nedergårdin kesäsiirtola, on vielä tilaa.

Ilmoittautuminen www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/ tai p.040 126 9404

Lisätietoja:  Hannele Tuominen 040 126 9838.

käsillä seisonta järvessä