Mahdollisia altistumisia koronavirukselle Peuramaalla 31.1.2021

03.02.2021 09:29

Kategoria: Koronatilanne Perusturva

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto Kirkkonummen Peuramaalla mm. grillausalueella olleesta henkilöstä, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta (COVID-19). Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet 31.1.2021 noin klo 10:00-13:30. Rinnehisseissä ja sisätiloissa mahdollisia altistumisia ei tiettävästi ole tapahtunut.

Suosittelemme oiretarkkailua paikalla kyseisenä ajankohtana olleille ja jos henkilöille ilmenee tai on ilmennyt lieviäkin hengitystieinfektion oireita (esim. yskä, kuume, kurkkukipu) tai vatsaoireita (esim. vatsakipu, ripuli, pahoinvointi), niin on syytä hakeutua koronatestiin koronabotti.hus.fi kautta tai olemalla yhteydessä Kirkkonummen/oman kotikunnan terveyskeskukseen.

Majakkalogo